• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Gowricharn Business Group: in contact treden met bedrijven uit Curaçao

Van 28 tot 30 november 2017 organiseert Internationaal Ambitieus de derde handelsmissie naar Curaçao in samenwerking met CINEX en The Business Connection  Deze handelsmissie is een initiatief om de handel te bevorderen tussen Bonaire, België, Nederland, Suriname en Curaçao. Lees hieronder het verhaal van deelnemers Suraksha Hirasingh en Roshni Abdoelrahman.
 

Kunt u zichzelf voorstellen?
Wij zijn Suraksha Hirasingh en Roshni Abdoelrahman en als externe consultants verbonden aan Technisch Installatie Buro R. Gowricharn NV. Dit bedrijf is onderdeel van een business group (Gowricharn Business Group NV). Ons zelf kunnen we beschrijven als workaholics vandaar dat wij ook partners in crime zijn. Wij hebben beiden een gezin en onze interesses liggen meer in:
Op proffesioneel gebied: bedrijven naar grotere hoogtes brengen en op persoonlijk gebied mensen volpompen met lekker eten en ze ook mooi maken, hoe ironisch het ook klinkt……maar genoeg over ons. 
Het Technisch buro is begonnen als een hobby en is thans uitgegroeid tot een naamloze vennootschap die werkgelegenheid verschaft aan derden. Het opereren als bedrijf geeft het de mogelijkheid voor het mede ontwikkelen van innovatieve ideeën m.b.t. de elektrotechnische branche.

Bedrijfsactiviteit:
Het verrichten van (koel)technische-, elektra-, en waterleidinginstallaties en onderhoud daarvan en het verrichten van constructie werkzaamheden. Sinds kort zijn wij, vanwege de grote vraag ernaar, ook begonnen met het installeren van zonnepanelen.

Band met Curaçao
Het eerste wat ons opvalt is dat wij dezelfde taal spreken hetwelk een zekere mate van een band aangeeft. We hebben dezelfde historie en dezefde moederland, andere gelijknissen (zoals lekker eten en mooie mensen) wat ons allemaal een maakt. We voelen ons meteen thuis bij aankomst.

Wat verwacht u te bereiken tijdens de handelsmissie en met welke bedrijven in contact treden.
De elektrotechnische industrie spelers hebben een aantal interessante mogelijkheden om voor goede omzet te zorgen; daarom willen wij:
Specialismes combineren (samenwerken met andere specialistische bedrijven)
Samenwerken met toeleveranciers en klanten
Contract researching en innovatie in samenwerking met afnemers
Contract researching en innovatie in samenwerking met klanten, leveranciers en kennisinstituten
Steeds nieuwe technologieën tegenkomen en aanbieden.

Ondernemers helpen met…en inspirerende boodschap: 
Zoals eerder aangegeven ‘specialismen combineren’. Samenwerken naar kwaliteit is voor ons bijzonder belangrijk.

Boodschap:
Om altijd de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren en de levertijden zo kort mogelijk te houden, werken wij voortdurend aan verbetering van onze organisatie en onze productieprocessen. 
Onze missie is daarom ook: met moderne machines en onze ervaring en daaruit voortvloeiende kennis, kwaliteit aan te bieden. Dit zodat u nu en in de toekomst in het bezit kunt raken van hoogwaardige electra- waterleiding en airconditioning installatiewerken uit 1 enkele hand!