• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Groeien met Internationaal Ambitieus

Internationaal Ambitieus bestaat een jaar. Het eerste jaar ging in golven en kende ups en downs, zoals iedere startup. Het begon met twee mede-eigenaren die dagelijks zelf voor content zorgden, maar al snel kwamen er schrijvers en redactrices bij. Door hoge zichtbaarheid en flinke branie bleef de groei van het platform niet onopgemerkt. Toch was er één ding wat bleef knagen. Wat was dat en hoe hebben we dat opgelost?

Met de aanstaande handelsmissie in oktober naar Curaçao en de oriëntatiereis naar België in december hebben we nu een duidelijke focus gevonden voor ons consultancyplatform. De X-factor van Internationaal Ambitieus is het verbinden van ondernemers op zakelijk gebied binnen de negen landen waar Nederlands één van de voertalen is. Er ontbrak een duidelijke focus van hoe we die verbinding tot stand konden brengen buiten het online platform. Met de handelsmissies is dat nu opgelost.

Structuur
Binnen het IA-team is Silvino Seymor als visionair en bedenker van het platform de kopman en het gezicht van Internationaal Ambitieus. Achter de schermen opereert mede-eigenaar Pascal Fredrik als coördinator, die de processen en strategieën uitzet. Mede door het bijwonen van het beste zakelijke seminar ter wereld, Tony Robbins’s Business Mastery, heeft hij in korte tijd focus en structuur gebracht met als gevolg het snelle resultaat van de handelsmissie naar Curaçao. Hoe kwam dat?

Werken aan de business
Silvino en Pascal hielden wekelijks een vergadering van 1,5 uur waarin ze volledig gefocust werkten áán de business in plaats van ín de business. Het verschil is dat die 90 minuten niet besteed worden aan werkzaamheden alsof je als medewerker actief bent, maar dat je uit het bedrijf stapt en van buitenaf gaat sleutelen aan de processen. Pascal wist de passie van Silvino naar boven te halen door middel van business coaching en daarmee ontstond er focus bij Silvino.

Focus
Die focus leidde tot het idee voor de handelsmissie. Sindsdien gaat Silvino als een speer en draagt hij Internationaal Ambitieus succesvol uit. De recente bezoekjes aan België werken bijzonder effectief en daarnaast heeft Silvino zich in korte tijd ontpopt tot de expert op het gebied van internationaal ondernemen. Hij deelt wekelijks zijn kennis via de livevideo’s op Facebook, dus houd hem in de gaten!

Events
Naast de handelsmissies is ook het zakelijke businessevent Speaker’s IN BUSINESS in de lift. In juni was de primeur aan de Rabobank Almere en nu brengen we het ook internationaal. Tijdens de handelsmissie in Curaçao organiseren we een speciale editie. Dit concept gaan we nu verder uitrollen op de zakelijke markt.

Actie!
De groei bij International Ambitieus is te merken. Door de groei wordt het alleen maar drukker, waardoor we bezig zijn met uitbreiding. Naast schrijvers zijn we op zoek naar een Coördinator Redactie en Social Media. Neem contact met ons op voor meer informatie!