• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Hoe bereik je een optimale en gezonde levensstijl?

Er is een overschot aan succesverhalen over afvallen, theorieën over voeding en een heuse trend over ‘health’. Hoe maak je nou onderscheid in al deze overload een informatie? Naar mijn mening doe je dat door het te halen bij de bron, oftewel mensen die zelf succes hebben behaald op het gebied van afvallen, gezonde voeding en een vitale levensstijl. Welk advies geven zij als rolmodel?

Het lijkt wel alsof iedereen vandaag de dag bezig is met ‘health’ en voeding. De ene na de andere afvalgoeroe komt opdraven en allemaal doen ze diverse beloftes. De organisatie van Speaker’s Night vond het daarom hoog tijd dat het podium wordt geboden aan mensen met praktijkervaring op het gebied van voeding, gezondheid en vitaliteit. De drie sprekers in het programma vertellen hoe zij 20 tot 30 kilo zijn afgevallen. Tevens zijn er twee ‘surprise acts’ die de sprekers aanvullen over de werking van voeding op het lichaam en de juiste mindset om succesvol af te vallen.

Naima Amdaouech over waarom dieten niet werkt zonder de juiste mindset

Succesgoeroe of praktijkdeskundige?
Clearance Noordzee was professioneel MMA vechter en kwam kilo’s aan nadat hij stopte. Met een eigen programma wist hij 15 kilo af te vallen zonder lekker eten ervoor op te geven. Vivian Acquah viel maar liefst 41 kilo puur door de juiste voeding te consumeren. Ze vertelt hoe ze mensen inspireert met haar ‘healthy’ en sexy lifestyle. Internationaal motiverende spreker Mo Hersi is de hoofdspreker van de avond. Het is zijn missie om mensen te helpen hun doelen en dromen te laten activeren en dat begint bij een optimaal fysiek.

Maak kennis met 1e spreker Clearence Noordzee

Verrassing!
Speciaal voor deze editie zijn er nog twee gastsprekers toegevoegd aan het programma. Genomineerde voor Almeers Zakenvrouw van het jaar Naima Amdaouech is als eigenaar van Punch! Women’s Health Club gespecialiseerd in creëren van de juiste mindset om succesvol af te vallen. Ook neurobioloog Sabine Hahn geeft acte de presence en vertelt over de werking van voeding om het menselijk lichaam en organen.

Ontdek het verhaal van 2e spreker Vivian Acquah!

De kracht van pure energie
Het is heel interessant om inzicht te krijgen in je lichaam, zodat je ook beter begrijpt wat de invloed is op je voeding en waarom er nog altijd geen diëten zijn die blijvend of voor de lange termijn werken. Ga eens voor jezelf na. Wat is de kracht voor het transformeren van de kwaliteit van onze levens? Wat drijft ons voorwaarts naar grootse prestaties, en nog belangrijker, vervulling? Wat drijft ons om onze lichamen te trainen, onze relaties te verbeteren en onze financiën een boost te geven? Begint het niet allemaal bij onze fysieke toestand?

Homeopaat Sabine Hahn over de werking van het menselijk lichaam in relatie tot voeding

Zonder energie geen resultaat
Er zijn vele programma’s, producten, boeken en ideeën in de wereld vandaag over hoe je ziekte kan voorkomen, afvallen, sterker worden of je uiterlijk verbeteren. Het is zelfs zo dat we wereldwijd jaarlijks meer dan $100 miljard spenderen voor de magische formule die geweldige fitheid en verleidelijke fysieke schoonheid opbrengt. Toch heerst er wereldwijd overgewicht en zijn er miljoenen die kampen met diabetes en gezondheidsproblemen. Er zijn talrijke oplossingen, maar het is belangrijk dat je zelf in actie komt en de leiding neemt voor de meest belangrijke gebieden in je leven. Wanneer je de kernprincipes die gezondheid en energie creëren begrijpt en volgt valt alles op zijn plek: je ziet er beter uit, je voelt je beter, je hebt meer energie en je begint alle gebieden van je leven die voor jou het belangrijkst zijn te optimaliseren.

Hoofdspreker Mo Hersi en zijn succesverhaal

 

Actie!
Begin vandaag door aanwezig te zijn bij Speaker’s Night. De sprekers bieden je hun praktijkervaring waardoor je naar huis gaat met opvattingen die zullen leiden tot meer energie en dat jij je beter zal voelen. Een hernieuwd gevoel van opwinding, vreugde en mogelijkheden voor je hele leven.