• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Hoe je door los te laten inspiratie opdoet

We hebben het allemaal wel eens. Je hebt een to-do-list gemaakt en je wil knallen! Er is alleen een probleem: Je hebt geen inspiratie. Aaaaaaaah!

 

Dit was bij mij het geval afgelopen maand. Ik wilde van alles doen, maar er kwam gewoon niks uit mijn handen. Ontzettend frustrerend als ondernemer, want je wil natuurlijk gewoon je doelen halen.

 

Maar hoe harder ik probeerde, hoe vaster ik kwam te zitten. En toen kwam ook nog de deadline voor mijn blog voor dit prachtige platform erbij. Ondertussen zat ik met mijn handen in het haar.

 

Heel toevallig vertelde ik aan een andere ondernemer dat ik echt totaal, noppes, inspiratie had. Weet je wat ze tegen me zei? Laat het gewoon maar allemaal los en ga gewoon lekker wat anders doen.

 

Dat heb ik gedaan. En dat was het beste wat ik kon doen. Op het moment dat ik ervoor koos om het maar even zo te laten, kwam mijn inspiratie terug. Net op tijd, want mijn blog is toch maar even op tijd ingeleverd :).

 

Wat ik hiervan geleerd heb, wil ik graag met je delen. Wie weet geeft jou dat ook inspiratie op het moment dat jij het nodig hebt! Loop jij ook even vast?

 

  1. Vraag hulp! Iemand van buitenaf heeft een heerlijk frisse kijk en kan jou weer op de rit van inspiratie helpen.

  2. Laat het allemaal even rusten. Ga lekker wandelen, maar doe iets voor jezelf.

  3. Wees niet te streng voor jezelf. Hiermee blokkeer je alleen je creativiteit!