• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Hoe je een combi krijgt van succes, netwerken, praktijktips en plezier

Het eerste jaar van Speaker's Night zit erop en wat een reis hebben we er voor afgelegd. Na vele obstakels en de nodige weerstand, sloegen we ons er toch doorheen en sloten we het eerste jaar af met nóg meer spektakel dan er normaal bij Speaker's Night te zien is. Na afloop spraken we weer met bezoekers om hun reacties te peilen en daarnaast deden we ook een online marktonderzoek. Waarom komen de mensen eigenlijk naar Speaker's Night?

 

In eerste instantie is Speaker's Night entertainment. Een avondje uit naar het theater waar je vermaakt wordt door drie sprekers die een persoonlijk verhaal vertellen gekoppeld aan een thema. Naast dat de sprekers het publiek vermaken, werken hun verhalen ook altijd inspirerend. Men gaat altijd naar huis met een goed gevoel, maar ook met handvatten om met situaties in hun eigen leven om te gaan.

 

Wie komen er?

Het publiek is een gemêleerd gezelschap van jong en oud, man en vrouw, ondernemers en mensen in loondienst. Ook hoorde ik dat men het geweldig vond dat er een natuurlijke verbinding plaatsvindt van diverse bevolkingsgroepen. Het publiek is in een jaar tijd gegroeid en waar er in het begin tussen de 20 en 30 bezoekers in de zaal zaten, zitten er tegenwoordig tussen de 40 en 50 bezoekers.

 

Netwerken

Na afloop is er altijd ruimte om te netwerken en dat gebeurt dan ook volop. Bij de jaarafsluiting was Speaker's Night voor het eerst uitverkocht! Honderdtwaalf bezoekers keken toe hoe de band Sundaze knalde op het podium, hoe de sprekers zinderden en hoe crowdmanager Rowan de energie hoog hield met leuke en vermakelijke interactie. Je kan je voorstellen dat men na afloop in een piekstaat verkeerde om zo nieuwe connecties te leggen en oude connecties weer kon opfrissen.

 

Hoe word ik succesvol?

Ongeacht het thema en of het nu om een zakelijke of reguliere editie gaat, staat één vraag altijd centraal: 'Hoe word ik succesvol op…?'. De sprekers zijn ervaringsdeskundigen die al succesvolle resultaten hebben behaald op het gebied waar het thema aan is gekoppeld. De thema's zijn verbonden aan levensvraagstukken waar iedereen wel herkenning bij heeft. Van carrière tot gezondheid en van relaties tot financiën.

 

Hoe pas ik dat toe in de praktijk?

Men wil dus weten hoe je succesvol wordt en denkt daarbij vooral aan het genieten van dat succes. De weg ernaartoe is niet altijd even makkelijk en juist daarom zijn mensen geïnteresseerd om te horen en leren van mensen die het al bewezen hebben in de praktijk. Speaker's Night is dus bevorderend voor zelfontwikkeling, waarbij men vooral het 'HOE' wil weten. Hoe heb je dat resultaat behaald? Wat moet ik doen om hetzelfde resultaat te behalen?

 

Actie!

Uit het marktonderzoek is gebleken dat men tussen de 10 en 25 euro over heeft voor een evenement als Speaker's Night. De entreeprijs bij de bieb is dus een koopje met maximaal 8,50 euro voor een kaartje. 9 februari is er weer Speaker's Night. Zorg dat je erbij bent!