• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Hoe je jouw dromen werkelijkheid maakt

Iedereen heeft dromen, doelen of wensen. Toch slaagt niet iedereen erin om deze te realiseren. Wat maakt nou het verschil tussen deze mensen en zij die daarin wel succesvol worden?

 

Er zijn talloze strategieën om een vitale gezondheid te creëren, om meer passie in je relatie te krijgen of om meer succes in je onderneming of carrière te realiseren. Toch zijn die strategieën niets waard als je niet in actie komt. Actie, inspanning en de bereidheid om te willen leren van je fouten.

 

Inzicht

We zijn ons voor ongeveer 20% bewust van onze doen en denken, terwijl we het grootste gedeelte daarvan onbewust doen. Daarom is het belangrijk om dat onderbewustzijn in kaart te brengen. Dit geeft ons inzicht in onze drijfveren. Hoe doe je dat?

 

Analyse

Door onze huidige resultaten te analyseren en te onderzoeken wat onze keuzes waren die daar aan vooraf zijn gegaan. Vervolgens doe je dezelfde analyse en onderzoek naar wat er voor nodig is om het beoogde resultaat te behalen. Nu heb je de kloof in zicht gebracht en kan je beginnen om deze te dichten.

 

Navigatie

Wanneer je op reis gaat met de auto of openbaar vervoer naar een bestemming waar je niet eerder geweest bent, zal je als eerste onderzoeken hoe je van je vertreklocatie naar je bestemming komt. Deze navigatie pas je dus ook op jezelf toe als je iets wilt bereiken. Besef wel dat de route alleen niet genoeg is. Je moet in actie komen om de reis te maken.

 

Onderweg

Tijdens je reis zal je obstakels tegen komen. Vertraging, file, autopech etc. Per situatie word je uitgedaagd. Het is hoe je er zelf mee om gaat wat bepalend is voor je succes. Je kan opgeven of lering trekken uit wat je mee maakt. Dat kan pijn doen of je verdrietig maken, maar zelfmedelijden gaat je niet helpen.

 

Actie!

Donderdag 19 april is er weer Personal Power met PassieQ. Tijdens deze gratis workshop leren we je hoe je deze strategieën toe kunt passen in de praktijk. Klik hier om je aan te melden!