• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Hoe je succesvol wordt op de 4 grootste gebieden: carrière, financiën, gezondheid en relaties

Wat als een Facebookgroep begon gaat aanstaande donderdag werkelijkheid worden. IA organiseert dan haar eerste sprekersevenement, Speak II UNITE. De ambitieuze sprekers willen met hun persoonlijke verhalen mensen handvatten bieden voor het verwerven van succes op het gebied van financiën, werk, gezondheid en/of relaties. Naast de dagelijkse artikelen geschreven door ervaren ondernemers en professionals, wil IA ook verbinding realiseren door middel van sprekersevenementen. Kom je ook?

Misschien lees je er al boeken over en kijk je naar filmpjes op Youtube wat natuurlijk goed, inspirerend, maar vooral ook eenrichtingsverkeer is. Op het sprekersevenement is er interactie en daarmee dus tweerichtingsverkeer. Twee weten meer dan een, dus is het bijwonen van het evenement efficiënter om je doelen te bereiken. De entree is gratis dus waarom geen gebruik maken van deze mogelijkheid?

Bekijk je situatie
Het is normaal dat je je eigen situatie gaat vergelijken met anderen. TV en internet maken daar mooi gebruik van. Je ziet de hele dag door dingen voorbij komen van (bekende) mensen met mooie woningen, dure auto’s en atletische lichamen. Je wordt geïnjecteerd met behoeftes en dus beïnvloed om dezelfde dingen te willen hebben. Dat is de ene kant. De andere kant is dat je in een situatie zit, die uitzichtloos lijkt. Je wilt vooruit, maar je weet niet hoe. In beide gevallen wil je verandering brengen aan je situatie. Maar hoe?

Het begint met verlangen
Wat je als mens diep van binnen wilt, staat ook wel bekend als intrinsieke motivatie. Het verlangen om iets te doen, organiseren of creëren is iets waar niemand ons voor hoeft te motiveren. Bij het creëren van IA hebben we gewerkt vanuit het uitgangspunt om ondernemers en professionals in verbinding te brengen op zakelijk gebied binnen de negen Nederlandssprekende landen. Op de website doen ervaringsdeskundigen hun verhaal door te schrijven, maar met Speak II UNITE doen ze dat door te vertellen. Het doel is hetzelfde: inspireren, motiveren en coachen.

Gerelateerd: 10 manieren om een betaald spreker te worden

Speak II UNITE
Aanstaande donderdag is de kick-off en die doen we samen met 2 collega’s in ons netwerk. Met 4 man sterk gaan we handvatten bieden om mensen te inspireren, stimuleren en helpen op weg naar het verwerven van succes op het gebied van financiën, werk, gezondheid en relaties. Dit evenement begon als Facebookgroep. In deze FB groep komen sprekers samen om filmpjes, lezingen of andere vormen van spreekbeurten met elkaar te delen. Ook als je gewoon interesse hebt om de sprekers van morgen te bewonderen, ben je welkom als lid! Ga naar de groep.

Gerelateerd: 10 tips om je facebookgroepen te laten groeien

Actie
Aanstaande donderdag is iedereen is welkom en de entree is gratis. Meld je aan op het Facebookevenement door hier te klikken. Mocht je Almere te ver vinden, volg dan de ontwikkelingen in de FB-groep Speak II UNITE. Wellicht organiseren we op korte termijn een evenement in jouw regio. Ik sluit af met een motiverend filmpje.