• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Hoe jij met deze detoxkuur zowel je lichaam als je geest kan resetten.

Als Personal Trainer en Lifecoach heb ik 1 doel: Ik wil mensen helpen zich fysiek en mentaal lekker te voelen en een leven te leiden dat hen blij maakt. Vaak begint dit met het fysieke gedeelte. Mensen nemen de beslissing dat het nu genoeg is en dat ze bereid zijn tijd en energie te investeren om zich lekkerder te voelen in hun lichaam. En vaak gaat het hierom, je lekker voelen.

Ā 

Veel mensen ervaren dat ze weinig energie hebben, zich niet fit voelen en gaan op zoek naar een oplossing. Vaak begint de transformatie hiermee. Daarnaast zijn er natuurlijk ook een heleboel mensen met hun lichaam bezig uit esthetische overwegingen maar uiteindelijk gaat het ook daarbij vaak om je lekker te voelen over jezelf. Het fysieke, lichamelijk stuk is vaak de eerste stap in een verdere transformatie. Vaak willen mensen ook op andere gebieden van hun leven veranderingen aanbrengen maar dit is vaak confronterend, eng en ingewikkeld. Beginnen met het fysieke gedeelte is ā€œmakkelijkā€ en toegankelijk.

Ā 

Dit is de reden dat ik denk dat Personal Trainer en Lifecoach zijn
elkaar zo goed aanvullen. Je komt misschien in eerste instantie bij mij omdat je je niet fit voelt maar dit hoeft niet alleen te maken te hebben met voeding en beweging. Ik wil een holistische aanpak kunnen aanbieden, een totaal oplossing. Wanneer je bij mij komt gaan we aan de slag met je Mind, je Body en je Soul. Ik wil dat jij aan het einde van het verhaal je lekker voelt in je lijf, je lekker voelt over hoe je in het leven staat en met enthousiasme de toekomst tegemoet kijkt! Dit klinkt natuurlijk mooi maar hoe doe je dat precies. Hiervoor heb ik het volgende bedacht.

## **De kracht van voeding**

Ik geloof heel erg in de kracht van het lichaam en de kracht van voeding. Voeding is de brandstof van jouw leven, het is letterlijk jouw levensbron. Voeding heeft invloed op hoe jij je voelt, voeding heeft invloed op hoe helder jij kan denken, hoe goed jij beslissingen kunt nemen. Jij neemt dagelijks tal van beslissingen die de kwaliteit van je leven beĆÆnvloeden en je wilt toch wel in de best mogelijke staat zijn wanneer je deze beslissingen neemt? Voeding heeft dus een grote invloed op jouw geluk en dit is iets wat een plek moet hebben in het hele verhaal.

## **Waarom ik besloot de kuur te gaan doen**

Met dit in het achterhoofd kwam ik laatst een wellness product tegen. Nu moet je weten dat ik heel vaak door soortgelijke bedrijven benaderd wordt die mij dan gouden bergen beloven maar daar ben ik een beetje allergisch voor. Ik ben er niet op uit om rijk te worden over iemand anders zijn rug, ik prijs mijzelf juist dat ik betrokken en oprecht ben in mijn omgang met mensen dus meestal bedank ik voor de eer. Het past gewoon niet bij hoe ik ben. Maar ik geloof wel dat er producten zijn die een substantiƫle bedrage kunnen leveren en kunnen waarmaken wat zij claimen Ʃn met mijn normen en waarden matchen. Om deze reden probeer ik altijd een open mind te houden ten opzichte van deze wellness bedrijven. En begin deze maand was het dan zover.

Ā 

Ik had een product gevonden die mijn interesse had en welke ik bereid was het voordeel van de twijfel te geven. De vuurdoop: mijn eigen ervaring. Ik ben echt een ervaringsdeskundige dus ik praat vaak uit mijn eigen ervaring. Vanuit die ervaring krijg ik mijn passie en overtuiging, vanuit die ervaring vind ik de aansluiting bij mijn klanten. Het lag dan ook voor de hand dat ik het eerst zelf zou gaan proberen. Ik wilde zelf ervaren wat dit product met mij zou doen, of het kon waarmaken wat het beloofde en of het iets zou kunnen zijn waar ik achter zou kunnen staan.

Ā 

Het betrof een cleaningkuur die ontworpen is om je lichaam op een goede manier te helpen weer in de natuurlijke modus te komen. Ons lichaam haalt normaliter energie uit vetverbranding maar doordat wij zoveel koolhydraten nuttigen staat ons lichaam eigenlijk continue in suikerverbrandingsmodus met alle gevolgen van dien. Deze theorie ken ik, geloof ik ook in en het product waar het om draait is Aloe vera, een product wat van oudsher voor zijn verschillende geneeskundige eigenschappen gebruikt wordt. De signalen stonden voor mij op groen en ik besloot de proef op de som te nemen. Ik heb elke dag een dagboek geschreven dus als je benieuwd ben kun je [hier](http://www.sho-bootcamp.nl/single-post/2016/06/14/DAG-1-Forever-Living-C9-Cleansingkuur) mijn dag-tot-dag verslag lezen.

## **Mijn conclusie**

Uiteindelijk was mijn ervaring heel erg positief, wat zelfs mij verraste. Ik vond het een heel leerzaam proces en merkte duidelijk de fysieke effecten. De reden waarom ik dit product wilde uitproberen was om te kijken of dit iets zou kunnen zijn wat ik aan kon bieden aan mijn klanten. Voorwaarde was wel dat ik er zelf achter moest staan. Dit was het geval dus ik begon te denken over hoe ik dit kon aanbieden.

## **Waarom ik denk dat dit jou ook kan helpen**

De cleaningkuur is erop gericht om je lichaam weer te resetten. In 9 dagen tijd ga jij door middel van een goed ontworpen vastendieet je lichaam de kans geven om zich weer te herstellen en te zuiveren. Het is een heel praktisch opgezet programma en makkelijk te volgen. Na 9 dagen heb je meer energie, voel je je helderder van geest en ben je hoogstwaarschijnlijk ook wat kiloā€™s kwijt geraakt. Dit op zich is natuurlijk heel mooi maar ik wil dat je jezelf een duurzame lifestyle gaat aanmeten. Na deze 9 dagen moet je verder gaan, een gewoonte creĆ«ren die ervoor zorgt dat je je voor de rest van je leven lekker voelt. Ik zie deze kuur daarom als een mooi begin, een eerste stap waarmee je een momentum kunt creĆ«ren. Daarna is het zaak dat je hierop voortborduurt met bijvoorbeeld aanpassingen in je eetpatroon, je bewegingspatroon maar ook in bijvoorbeeld je mindset.

## 3 pakketten, Mind, Body en Soul

Mijn ervaringen waren zo positief dat ik echt denk dat er een heleboel mensen veel profijt van kunnen hebben. Ik wil alleen nog een stapje verder gaan en deze kuur aanbieden in combinatie met een van mijn diensten. Op deze manier creƫer je momentum en ga je zowel fysiek als ook mentaal met jezelf aan de slag. Hieronder lees je kort wat elk pakket inhoudt.

## **Pakket 1. Cleaningkuur en Mindset challenge**

Het eerste pakket combineert de fysieke detox met een aantal tips en een challenge die je zal helpen ook geestelijk aan de slag te gaan. Je maakt optimaal gebruik van deze 9 dagen zodat je daarna zowel fysiek als geestelijk met hernieuwde energie eruit komt. Vanaf hier kan je dan zelf verder vormgeven aan je lifestyle of gewoon lekker verder gaan met waar je gebleven was. Klik [hier](http://www.sho-bootcamp.nl/producten-en-supplementen) voor meer informatie.

## **Pakket 2. Cleaningkuur en voedingscoaching en virtual personal trainer**

Het tweede pakket biedt hetzelfde als het eerste pakket maar daarna ga ik je begeleiden bij je voeding en beweging. Ik doe dit op een laagdrempelige, praktische manier door middel van voedingscoaching en een workoutplan welke je zelfstandig kan uitvoeren. Klik [hier](http://www.sho-bootcamp.nl/producten-en-supplementen) voor meer informatie.

## **Pakket 3. Cleaningkuur, voedingscoaching en personal training**

In het derde pakket zit alles wat je in de eerste twee pakketten ook krijgt alleen nu ga ik ook persoonlijk met jou aan de gang als Personal Trainer. Nu hoef je niet meer zelfstandig je workouts te doen maar zal ik er zijn om je aan te moedigen en te motiveren. Bij deze vorm ben ik wat meer betrokken en gaan we met een gerichte aanpak werken richting resultaat. Klik [hier](http://www.sho-bootcamp.nl/producten-en-supplementen) voor meer informatie.

## **Iets voor jou?**

Ik denk dat er een heleboel mensen mee geholpen kunnen zijn door deze kuur te volgen. Je wordt je heel bewust van hoe je lichaam werkt, van wat jouw associaties met voeding zijn en bovendien creƫer je een zeer krachtig momentum waarop je verder kunt borduren. Lijkt dit je wat of heb je vragen? Neem contact met mij op via [mijn website](http://www.sho-bootcamp.nl) of via mijn [Facebookpagina](https://www.facebook.com/shobootcamp.)