• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Hoe ZZP-ers in 3 minuten kennis krijgen voor succes

Ben je zelfstandig ondernemer, ZZP-er, trainer of consultant? Dan is dit artikel speciaal voor jou. In 3 minuten vertel ik je hoe je de volgende stap kunt maken in je business. Klaar voor de start? Af!

Het artikel ‘waarom startende ondernemers succesvol worden met hun business’ staat in de top 5 van meest gelezen artikelen en heeft lovende reacties ontvangen. Conclusie: mensen zijn benieuwd naar succes in hun business. Als je het artikel hebt gelezen begrijp je dat je het vooral uit jezelf moet halen, maar als iemand je daarin kan inspireren kom je sneller tot de ontdekking. Study the great and then become greater!

Slagen in de nieuwe economie
Acquisitie kan moeizaam verlopen en weinig klandizie opleveren, waardoor het klantbestand niet groeit en daarmee je inkomen ook niet. Een nieuwe aanpak om je product of dienst sterk op de markt te zetten biedt in dat geval uitkomst. Seminars geven inzicht in de meest effectieve strategieën, tools en systemen op het gebied van (online) marketing en sales, social media, (digitaal) netwerken, time management en de ondernemersmindset die je nodig hebt om te slagen in de nieuwe economie.

Nieuwe klanten
Seminars worden goed bezocht door andere zelfstandig ondernemers en dat betekent NETWERKEN! De sprekers zijn succesvolle ondernemers die je tools geven voor meer rendement, maar ook de bezoekers zijn interessant om mee in contact te komen. 1 ding weet je zeker… Iedereen die aanwezig is op het evenement wil een stapje hogerop komen en staat dus open voor business…

Gerelateerd: Winston Scholsberg: ik leer mensen in 1 dag hoe ze succesvol hun doelen behalen

Feitelijke resultaten
Uit marktonderzoek is gebleken dat 80% van de zelfstandig ondernemers geïnteresseerd is om een seminar over succes te bezoeken. Wat houd je dan tegen? Sommigen vinden het teveel geld kosten en anderen geloven er niet in, maar de meeste resultaten van het onderzoek geven aan dat zelfstandig ondernemers het goed vinden om gemotiveerd te worden. Je bent misschien op zoek naar handvatten om beter te worden of om meer uit het leven te halen. Concrete voorbeelden hebben het meeste effect, zoals het verhaal van iemand met wie jij je kan identificeren. Je wilt horen hoe hij of zij ermee is omgegaan en welk resultaat dat heeft opgeleverd.

Actie
De meest bekende motivational speaker ter wereld is Tony Robbins. Mensen reizen de hele wereld af om hem te zien. In juni 2016 komt hij naar Londen en het evenement is nu al uitverkocht terwijl een kaartje bijna €1800 kost! Als je succes nastreeft en in staat bent om naar Londen te gaan, dan moet Zoetermeer ook geen probleem zijn en daar krijg je 6 topsprekers in plaats van 1. Je krijgt een verfrissende kijk op je business en input waar jij je voordeel mee kan doen in je business. Het levert toegevoegde waarde, waardoor jij ook groeit.

Op zaterdag 7 november is het Goals Event Taster. Ga ervoor! Wat heb je te verliezen? Je wint in ieder geval een strategie die je kan toepassen en resultaat zien binnen afzienbare tijd. Tevens worden er onder de bezoekers 10 exemplaren verloot van Winston Scholsberg’s boek, ‘The WES method’. Klik hier voor meer info.

Hier is alvast wat inspiratie voor je.