• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Houden van is …

Van jezelf houden lijkt iets normaals te zijn in het leven. Maar toch weet niet iedereen hoe dat moet of waar te beginnen. Omdat er niet op de juiste manier van je is gehouden in het verleden betekent niet dat er niet van je gehouden mag worden. Je kunt zodanig gekwetst en verwaarloosd zijn dat jij ervan uit gaat dat je niks waard bent. Ook al houden er veel niet van jou hoe jij bent of dat de meningen niet hetzelfde zijn! Zolang jij maar van jezelf houdt.

 

"Ben je er niet voor jezelf geweest zo als dat moest zijn? Wees er vanaf vandaag wel op alle juiste manieren" 

 

Er kan je veel ontnomen worden maar je ambitie, passie en als allerbelangrijkste de liefde voor jezelf dat kan niemand je ontnemen. Blijf niet hangen in de situatie die anderen voor je hebben gecreëerd want tenslotte bepaal en creëer jij de toekomst voor jezelf. Jij hebt geen lelijk uiterlijk omdat anderen dat vinden. Jij bent niet dun of dik omdat andere dat vinden. Jij bent zoals jij bent en zoals jij bent, ben jij het waard om van te houden. Ben jij tevreden met je spiegelbeeld dan is het niet langer aan anderen om te zeggen hoe jij dat moet zien, of wat jij hoort te voelen.

 

"Je voelt dat je dicht bij jezelf staat, en dat je goed bent zoals je bent dat is het gevoel van houden van jezelf" Zie je jezelf als een wonder! wandelend door het leven, en laat de toekomst je zeer zeker niet afschrikken maar verblijden met wat er komen zal. Het zal zeker niet makkelijk zijn om weer opnieuw te vinden datgene dat je bent kwijt geraakt. Maar het is zeker het proberen waard, je doet het immers voor jezelf. Het is een begin van een lange weg om te gaan maar dat wil niet zeggen dat je er niet zal komen. Zie jezelf als punt 1 op je priority list! Waar ga ik mee aan de slag om te komen op het punt dat ik mezelf 100% heb geaccepteerd en dat ik op het punt ben om te houden van mezelf. En daarna mag je het vieren cause you did it!

 

Er zijn genoeg mensen die van jou houden op diverse manieren, je ziet jezelf misschien niet als een persoon om volwaardig van te houden, maar nogmaals je mag er zeer zeker wezen! De meeste mensen die op deze aarde rondlopen, lopen rond maar zijn leeg van binnen. Die niet weten hoe ze van zichzelf moeten houden, wordt er niet zo 1 blijf een uniek exemplaar. "Het universum heeft ook een plan met jou, het is een kwestie van tijd" Elke dag ben je aan het werken aan jezelf, liefde voor jezelf is het medicijn om beter te worden van alle negatieve gedachten. Dwaal niet af en blijf jezelf elke dag in die ene spiegel aankijken en wees trots op wat je ziet.

 

**Being a better person is a process. No matter how good someone is, he can’t be perfect overnight. So the important thing is that you grow every day. Make growing a habit and you will see significant progress when you look back.**