• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

IA rockt de show, bij Brasa op de radio!

Afgelopen zaterdag (4 september jl.) was Pascal namens Internationaal Ambitieus te gast bij Radio Brasa. De uitzending stond in het teken van het programma De Diaspora. Radio Brasa heeft een vergelijkbare missie als Internationaal Ambitieus. Door middel van het maken van radio willen ze bijdragen aan verbinding tussen culturen. Internationaal.
Brasa is het Surinaams woord voor omhelzen, een teken van liefde en warmte. De radioshow smaakt naar meer. Binnenkort een artikel over eigenaar Marciano Daans en de organisator van het programma De Diaspora, Revinh Ramnandanlall.

Simpel Minds
Co-Founders Silvino Seymor en Pascal Fredrik zijn naast hun onderneming lid van de zelfontwikkelingsgroep Simpel Minds. Binnenkort een artikel over deze groep op Internationaal Ambitieus. De oprichter van de groep, Narinder Doerga, was ook uitgenodigd voor de uitzending.

IA op de radio
Maak kennis met de persoonlijke boodschap van Internationaal Ambitieusā€‹. Waarom willen wij de krachten van Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Maarten, Sint Eustatius, Nederland, België en Suriname bundelen? Het komt aan bod in het radioprogramma.

Uitzending gemist? Via deze link kan je het terug luisteren.