• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Ian en Tammy Scoop: ‘mogelijkheden in de Surinaamse horeca en agricultuur ontdekken’

Internationaal Ambitieus organiseert van 9 tot 13 oktober 2017 een handelsmissie naar Suriname waarbij een delegatie uit Nederland en Curaçao aanwezig zal zijn om de kansen en mogelijkheden van Suriname te ontdekken. In dit interview leest u meer over de ondernemers Ian en Tammy Scoop die aan het programma zullen deelnemen.

 

Ian Scoop komt uit Curaçao, is 40 jaar oud en heeft drie zonen. Hij is getrouwd met zijn zakenpartner Tammy Scoop Trapenberg en samen vormen ze een gezin die graag samen naar films kijkt, basketbal speelt en restaurants bezoekt zowel op Curaçao als gedurende hun reizen. Samen vormen Ian en Tammy Sensa Studio, een business consultancy bedrijf dat zich onderscheidt door haar strategische partnerships. Sensa Studio bied hierdoor een breed scala aan diensten met expertise in de volgende gebieden: 

 

– Hospitality consulting, support and development 

– Content creation and management 

– Business support and solutions 

– Personal development

Sensa Studio is de ideale partner voor de internationale uitbreiding van uw bedrijf. Daarnaast is Tammy ook mede-eigenaresse van een specialty gift shop, THEA, tevens gevestigd op Curaçao. THEA specialiseert zich in kwaliteitsproducten zoals onder andere Yankee Candles, biologische thee en bijbehorende accessoires. 

 

Band met Suriname

“We hebben Suriname een aantal keer mogen bezoeken en tijdens deze reizen veel mogelijkheden gezien wat betreft het zakendoen in Suriname. Met deze handelsmissie zijn we specifiek op zoek naar mogelijkheden op het gebied van horeca en agricultuur. Ook zijn wij op zoek naar producten voor export, waaronder ook voor verkoop in de winkel THEA”. 

 

Wat wilt u meegeven aan de lezers van Internationaal Ambitieus?

There is no such thing as losing. Either you win, or you learn.