• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Ian: ‘ik was het zat dat ik nooit een vast contract kreeg’

Ian wil een verbetering in zijn levenssituatie. Door zijn ambitie is hij continue bezig met doorgroeien binnen het bedrijf en dat gaat goed. Totdat de deuren voor hem worden gesloten. Wat nu?
 
Zo gedreven als Ian is, overweegt hij om te gaan ondernemen. De afgelopen zeven jaar heeft Ian dezelfde pech bij vijf organisaties, namelijk dat zijn contract tot het maximale in bepaalde tijd wordt verlengd, maar daarna toch wordt ontslagen. Het contract voor onbepaalde tijd blijkt een onmogelijke opgave. Hij is het zat en gaat op onderzoek uit.
 
Zoektocht
Ian is van Surinaamse afkomst en is bij zijn oriëntatietocht ook geïnteresseerd in mogelijkheden om te ondernemen in Suriname. Hij gaat vele seminars af, bezoekt alle netwerkborrels en gaat naar events voor inspiratie, maar hij behoudt een onverzadigd gevoel.
 
Oplossing?
Dan komt hij terecht bij Internationaal Ambitieus. Hij complimenteert ons vanwege artikelen die hem verder helpen in zijn zoektocht en is enthousiast. Zijn betrokkenheid is mooi , maar toch is het niet helemaal duidelijk wat wij doen. Doen jullie aan werving & selectie?  Hebben  jullie een (r)emigratiebusiness? Bemiddelen jullie stagiaires? Het is mooi om te zien dat zo opvallen, maar tegelijkertijd roept het zoveel vragen op. Wat is dat Internationaal Ambitieus nou eigenlijk?
 
De basis
Met  het platform kunnen we inderdaad vele kanten op en we hebben ons ook een beetje mee laten slepen in het enthousiasme. Daarom is het goed om van tijd tot tijd terug te gaan naar de basis.
 
Kern
Wat Ian aan ons platform bewonderde waren de artikelen met handvatten die direct  in de praktijk kunnen worden toegepast. We doen onderzoek naar succes door met succesvolle mensen te spreken en hun ervaring te verwerken tot artikelen. We vragen naar de dingen die je niet uit boeken kunt halen. Het gaat dus om de kennis die wij ter beschikking stellen voor mensen als Ian. Ondernemers en ambitieuze professionals.

 
Onderscheidend
Onze content is in het Nederlands en om een zo groot mogelijk bereik te halen, hebben we onderzoek gedaan naar landen waar het Nederlands de officiële taal is. Daar hebben we ook het netwerk voor en zijn daarom onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. En natuurlijk omdat we de content naast de artikelen ook mondeling ter beschikking stellen met de productie Speaker's Night. Waarom? Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat mensen overspoeld worden met informatie en wanhopig zijn voor wijsheid. De sprekers vertellen hun persoonlijk verhaal, over de wijze lessen die ze in de praktijk hebben geleerd.

De landen
Ian is zoals vele anderen bezig zich persoonlijk te ontwikkelen. Mensen zijn al jaren op zoek naar succes, kijk maar naar de markt met alle succesboeken en seminars over succes. Wij wonen in Nederland maar stellen de content ook ter beschikking in Aruba, België, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten en Suriname. En we zijn de mogelijkheden in Zuid-Afrika aan het onderzoeken.
 
Doe je ook mee?