• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Ik ben een ‘slashie’ en laat me niet beperken door één baan

Wanneer mensen mij vragen om mezelf voor te stellen, heb ik altijd een paar seconden nodig om de juiste beschrijving uit te kiezen. Het is niet zo eenvoudig als het opnoemen van mijn naam. Maar hoezo dat? Nou, dat vertel ik je natuurlijk heel graag.

Kennismaken

Ik zal me eerst netjes voorstellen. Mijn naam is Margareth Maduro-Koeiman en ik ben 37 jaar. Ik ben geboren op het prachtig eiland van Curaçao en woon al bijna 20 jaar hier in Nederland. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en samen hebben wij drie prachtige kinderen. Ik leer met hen de mooiste levenslessen.

Kommateken

Maar natuurlijk ben ik veel meer dan alleen een echtgenote, moeder, dochter, tante, enzovoorts. Meerdere dingen hebben mijn aandacht, omdat ze mij op de een of andere manier intrigeren. Ik vind dat dat mij een grootdenker maakt. Toen ik 15 jaar was, keek ik graag naar een Cubaanse talkshow presentatrice, Christina Saralegui. Zij inspireerde mij doordat geen onderwerp haar te moeilijk was of een taboe mocht zijn. Dit paste zeker bij mijn vrijpostige persoonlijkheid. Zij was een van de vele mensen die mij geïnspireerd heeft om groot te dromen en al mijn talenten verder te ontwikkelen.

Slashie

Volgens het artikel op hpdetijd.nl (2016)*, val ik onder de categorie slashie. Een slashie is volgens hen een banenstapelaar, of ook wel een persoon met verschillende functies en talenten. Als je mijn social media-profiel bekijkt dan zie je inderdaad veel ‘slashes’. De meeste banen en opleidingen heb ik doelbewust gekozen en bij andere heb ik mijn gevoel gevolgd met de gedachte “mooi meegenomen”. Alles wat ik heb gedaan, zelfs de minder leuke dingen, heeft ertoe bijgedragen dat ik op verschillende terreinen succesvol inzetbaar en een waardevolle toevoeging ben.

Ik behoor zonder twijfel tot de slashie-generatie en ik ben er dik tevreden over. Als Life & Business Coach gebruik ik mijn passie, ervaring en ambitie om andere entrepreneurs te inspireren en om inzichten te verschaffen bij het leiden van een leven en business waar ze van houden.

Wees jezelf

Ben jij ook een enthousiaste grootdenker en wil je het beste uit jezelf halen, dan wil ik je dit vertellen: Wees jezelf en blijf trouw aan je innerlijke kompas. Laat angst niet je drijfveer zijn, maar volg je dromen en je passies. Durf fouten te maken en ervan te leren. Alleen op deze manier zal je ontdekken hoe geweldig en bijzonder je bent!

PS: Als ik je ergens mee kan helpen, mag je gerust contact met me zoeken via LinkedIn.

Artikel HP