• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Imane en Safae: ‘geboren in Nederland met Marokkaanse roots geeft ons enorm veel power!’

Imane en Safae vinden het hoog tijd voor een positief geluid. Ze hebben genoeg van alle negatieve, onnozele nieuwsfeeds van de Nederlandse talkshows, waarin onderwerpen als dubbele nationaliteit, allochtonen, problemen en Marokkanen behandeld worden. Deze dames laten hun positieve vibe nergens door verstoren!

 

“Mijn zus (Safae) en ik voelen ons beiden verrijkt door twee culturen. Geboren en getogen in Nederland, in combinatie met de Marokkaanse cultuur geeft ons enorm veel power! Een patatje met, couscous, koffietijd, henna, Amsterdam, Marrakesh – we have it all. Het is een soort remix van alle nummer 1-hits.”

 

“Vaak kregen mijn zus en ik de vraag: ‘Voel je je nou meer Nederlands of meer Marokkaans?’ Als wij ergens wel een hekel aan hadden, was het die vraag wel. Alsof je moet kiezen. Alsof je of-of bent. Nee, wij zijn en-en!”
 

Twee werelden samenbrengen

“Al in een vroeg stadium hadden wij onze missie scherp voor ogen. Wij wilden het beste van deze twee werelden samenbrengen. Mijn zus en ik hebben als communicatie- en sales adviseur genoeg kennis en ervaring in huis. Onze online conceptstore Riadlifestyle.nl is daar een uitkomst van.”
 

‘Bij Riadlifestyle komt alles samen: onze achtergrond, kennis, liefde voor reizen, ondernemerschap, liefde voor interieur en fashion en natuurlijk onze missie. De ene keer doen wij een fotoshoot op de stijlvolle Amsterdamse grachten en de andere keer kan je ons zwetend met een camera in ons hand vinden in de 1001-nacht stad Marrakech. Riadlifestyle’s producten bestaan uit onder andere stoere Dutch City look accessoires zoals de ‘choker’ en uit handgemaakte Marokkaanse leren poefen, berberkussens en vintage dienbladen. Zo zorgen wij ervoor dat iedere Nederlander de mogelijkheid heeft om de 1001-nacht sfeer in zijn of haar huis te halen en middels ons verhaal kennis kan maken met de Marokkaanse cultuur.”

 

De locals steunen

“Uiteraard zijn wij Marokko niet vergeten en doen wij graag iets terug voor de locals die hard werken voor een lage loon. Vooral de ambachtslieden met veel talent en prachtige stukken met hun handen weten mooie dingen te maken. Wanneer wij daar inkopen, zorgen wij ervoor dat wij alle hebberige bazaarverkopers overslaan en gaan wij naar de bron. Wij kopen dan ook direct in bij de ambachtslieden. Op deze manier kunnen wij hen net wat meer bieden en krijgen de hardwerkende locals waar ze recht op hebben.”