• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Internationaal Ambitieus organiseert tweede internationale congres

Na het succesvolle en uitverkochte congres van afgelopen februari komt Internationaal Ambitieus terug naar Suriname. Het online consultancyplatform komt met een vervolg en breidt het congres ‘zakendoen met Curaçao’ uit met de landen Nederland en Suriname. Ook dit keer vindt het evenement plaats in het Courtyard by Marriott Hotel en wel op woensdag 11 oktober 2017.

 

Tijdens het congres zullen onder andere experts van Welten, Ernst & Young en het Ministerie Economische Ontwikkeling van Curaçao hun kennis delen over internationaal zakendoen. 

 

Het congres legt de nadruk vooral op het belang van internationalisering voor bedrijven en de economie, eventueel met behoud van eigen taal. Ter aanvulling op het internationale programma zullen er ook Surinaamse ondernemers als Karin Refos en Cheryl Zwennicker komen spreken over hun succesvolle ervaringen en hun tips delen. Zij vormen als ervaringsdeskundigen mooie succesvoorbeelden voor andere Surinaamse ondernemers. 

 

Daarnaast vliegt er speciaal voor het congres een delegatie van ondernemers en professionals over vanuit Curaçao en Nederland met het doel in contact te komen met het Surinaams bedrijfsleven om de mogelijkheden tot samenwerking te bekijken. Het congres ‘Zakendoen met Curaçao, Nederland en Suriname’ zal ook ditmaal vele deuren openen voor bedrijven die willen uitbreiden en hun schaal willen vergroten.