• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Internationaal netwerkevent op Curaçao

Heeft u een bedrijf op Curaçao en wilt u graag internationaal zakendoen en de mogelijkheden naar samenwerkingen bekijken? Kom dan op 26 maart naar de netwerkborrel van Internationaal Ambitieus.

 

Op maandag 26 maart organiseert Internationaal Ambitieus de derde netwerkborrel voor Curaçaose bedrijven die graag met de handelsmissiedelegatie uit Bonaire, Nederland en Suriname in contact willen komen.

 

Waarom internationaal zakendoen
Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) is de motor van de economie, zoals economen vaak beweren. De MKB'ers die internationaal zakendoen kunnen ervoor zorgen dat de motor nog harder kan draaien. Voor uw bedrijf kan het natuurlijk ook voordelen opleveren zoals: verlagen van risico's omdat u niet alleen afhankelijk bent van de lokale economie, een internationale manier van werken die kan worden toegepast en het verdienen van vreemde valuta. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die internationaal zakendoen uw bedrijf kan opleveren.

Samenwerkingen
Tijdens deze borrel krijgt u de mogelijkheid om in contact te komen met ondernemers uit Bonaire, Nederland en Suriname die zich op Curaçao willen vestigen of een internationale samenwerking willen aangaan. Tijdens de vorige handelsmissies zijn er door dit soort events al reeds meerdere succesvolle samenwerkingen ontstaan.

Wilt u meer informatie en aanwezig zijn tijdens dit event, dan kunt u deze link volgen.