• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Jennifer Camron: ‘om succesvol te zijn, moet je het beste uit jezelf en je bedrijf halen’

Ze heeft een primeur voor jullie. Haar nieuwe website is gelanceerd: IAMB, afkorting voor ‘I Am My Business’. Dit staat voor de talentvolle en ambitieuze vrouw, de vrouw die bewust voor het ondernemerschap kiest en daarnaast als doel heeft andere vrouwen te empoweren en inspireren. ‘Ik creëer hiermee een platform voor succesvolle vrouwen, denk aan seminars, business classes, workshops, 1 op 1 sessies en in IAMB ben ik jouw business coach’. Wat is de diamant achter haar succes?

Ze is moeder van een achtjarige zoon, woont in Almere maar komt oorspronkelijk uit Brabant. Op haar 19e verhuist ze naar Amsterdam om Personeel & Arbeid te studeren. ‘Tijdens mijn eerste baan als intercedente had ik al heel snel door dat dit iets was wat ik ooit voor mezelf zou gaan doen. Ik kom uit een ondernemersgezin, dus het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten’. Met haar nieuw project wil ze mensen ‘empoweren’. Dat iemand naar haar kijkt en zegt ‘het komt door jou dat ik nooit heb opgegeven’.

Regelmoeder
Hoe combineert ze het moederschap met haar bedrijf? ‘Puur timemanagement!’ zegt Jennifer. ‘Mijn gezin is het allerbelangrijkste en met een goede planning sta ik op tijd op het schoolplein, sport ik vier keer in de week en kijk ik graag naar mijn favoriete series zoals Power, Empire en Being Mary Jane. Series met powervrouwen!’. Jennifer ziet iedere vrouw als een ruwe diamant die geslepen kan worden met een andere diamant. ‘Een diamant kan niet met een mes bewerkt worden, daar heb je een andere sterke grondstof voor nodig’. Zo kijkt ze ook naar andere vrouwen en wil ze haar kandidaten laten voelen dat iedereen kan schitteren in de toekomst.

Gerelateerd: Jennifer Camron: ‘Act like a lady, think like a boss’

‘Succesvol zijn overkomt je niet… Succesvol zijn is een keuze’
‘Om succesvol te zijn, heb je een sterke motivatie, toewijding en vooral elkaar nodig. Mijn doel is de ondernemende vrouw te ondersteunen in haar ontwikkeling naar een succesvol eigen bedrijf. Ik zie het dan ook niet als mijn verdienste. Nee, ik zie het als een eer dat jij mij vertrouwt om je te helpen en het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. Je zult zeker over lef moeten beschikken als je ondernemer wil zijn’.

‘Succesvol zijn is een kwestie van tijd’
‘We gaan voor groei, zowel in zaken als in persoon. Ben jij die getalenteerde vrouw met een net gestart of lopend bedrijf? En ben je op dit moment hard bezig om van jouw passie werkelijkheid te maken? Ben je op zoek naar handvatten en tools en kun je net dat duwtje in de rug gebruiken om daar te komen waar je wilt zijn? Hard werken is nodig om je doel te bereiken, maar genieten van het leven net zo. Als het samen kan, voel ik mij in mijn element’.

Missie
‘Mijn missie is om met een frisse blik jou te motiveren en in je kracht te zetten. Ik ga je helpen bij de eerste fase van het ondernemerschap en bij het verbeteren van je ondernemerschapkwaliteiten. Samen zorgen wij ervoor dat jij in staat bent de meest voorkomende valkuilen en uitdagingen de baas te zijn. Ik geloof, als vrouwelijke ondernemer, dat jij in staat bent de baas te zijn over je eigen business. Samen gaan wij die uitdaging aan!’

De persoon Jennifer
Als consultant is ze werkzaam geweest voor verschillende detacheringsbureaus. Ze heeft ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden, zoals medisch, commercieel, juridisch en informatietechnologie, totdat ze na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt besloot een eigen bedrijf te starten. ‘Ik noem het waarmaken van mijn succesdroom. Een droom die je al sinds je het je kan herinneren achtervolgt. De behoefte aan zelfstandigheid en succes. I Am My Business is één van mijn succesdromen die werkelijkheid is geworden’.

‘Ik ben een businesscoach voor vrouwen en geloof in empowerment van en door vrouwen. Ik wil een netwerk van talentvolle en ambitieuze vrouwen, die uitgaan van eigen kracht en die elkaars kwaliteiten benutten. Ik haal mijn inspiratie uit mijn omgeving, zowel privé als zakelijk.

Actie!
IAMB maakt deel uit van BD4Women. Wacht niet langer en begin vandaag met het beste uit jezelf te halen!

Gerelateerd: Jennifer Camron: ‘Stage lopen in Switi Sranan, het heerlijke Suriname’