• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Jennifer Camron: ‘Stage lopen in Switi Sranan, het heerlijke Suriname’

Afgelopen december was Jennifer Camron van BD4Women op vakantie in het heerlijke Suriname. Er werd haar de vraag gesteld of zij stagiaires kon bemiddelen vanuit Nederland naar Suriname. Jennifer noemde drie belangrijke elementen om ja te zeggen. ‘Ik heb passie voor het land, passie voor mijn werk en passie voor een opkomende generatie op de arbeidsmarkt’. Hoe pakt Jennifer het aan?

Kort na haar studie Personeel & Arbeid wilde Jennifer een jaar in het buitenland werken. ‘Mijn keuze was al snel gevallen op Suriname. Mijn ouders zijn er geboren en ik wilde het land op mijn eigen manier leren kennen en ontdekken. Naast het lekkere eten, de zon en de prachtige binnenlanden, heb ik veel kennis opgedaan in het bedrijfsleven en van de cultuur. Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb gehad om ín Suriname te werken en nu om mét Suriname te mogen werken’.

ProJob
Het is in die tijd dat Jennifer een dame leert kennen met wie ze later een samenwerking aan zou gaan. Die dame heet Vivian Djojo, die inmiddels eigenaresse is van ProJob Uitzendbureau Suriname. ‘Vivian is zakenvrouw, getrouwd en moeder van een prachtige dochter Querida. Ze heeft een groot netwerk en ruim 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling’. Samen met Projob biedt BD4Women de juiste begeleiding aan bij het vinden van een stageplek, de gehele voorbereiding, verzekeringen, documenten en huisvesting. ‘Gedurende de stageperiode blijven wij de vaste contactpersonen van de stagiaires en voeren wij met hen de evaluatie- en coachingsgesprekken’ legt Jennifer uit.

 

Stage
Waarom stage lopen in het buitenland… ‘Een investering in jouw toekomst, niet alleen in je studie maar ook in jezelf. De ervaring leert dat met een buitenlandse stage de zelfredzaamheid en zelfstandigheid een enorme boost krijgt. Je komt sterker en zelfverzekerder terug’. Jennifer legt vervolgens uit dat hard werken nodig is om je doel te bereiken, maar dat genieten van het leven dat net zo is. ‘Als het samen kan, voel ik mij in mijn element’.

Actie!
Jennifer en Vivian gaan graag deze spannende uitdaging met een ieder die een stage in Suriname aandurft. Klik hier voor meer informatie!