• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Johanna Dijkstra: ’van kluizenaar tot zichtbaar in de media’

Ze werd zeven jaar lang gestalkt door haar criminele ex, kampt met diabetes en is ook nog eens dyslectisch. Haar communicatie is in woord en geschrift niet altijd fantastisch, aldus Johanna zelf. Toch heeft ze het voor elkaar gekregen om zichzelf te bevrijden van deze mentale ketenen. Ze maakte haar verhaal openbaar en verscheen volop in de media. Hoe kreeg Johanna Dijkstra dit allemaal voor elkaar?

‘Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken! Niets is onmogelijk!’. Dit is de lijfspreuk van Johanna. Ze bedoelt hiermee te zeggen dat het welbekende stemmetje in ons hoofd, dat ons er vaak van probeert te weerhouden om groots te denken, ons eigenlijk beperkt in het najagen van onze dromen. ‘Diep van binnen wist ik dat er meer was dan wat ik tot op dat moment had bereikt’.

Het roer om
Toen er een meisje bij Johanna op straat werd vermoord, werd Johanna zich er van bewust dat ze altijd een keuze heeft en succes kan plannen. Ze ging letterlijk van jarenlang zich verstoppen naar volop zichtbaar in de media. Zo staat Johanna in diverse tijdschriften en is ze te zien op TV. Ondanks haar diabetes en dyslexie straalt Johanna. ‘Mijn glimlach en mijn enthousiasme geven mij succes!’.

Inspiratie
‘Met mijn glimlach en enthousiasme inspireer en motiveer ik jou om stappen te zetten naar jouw droom. Ik laat je zien dat je droom dichter bij je is dan jezelf denkt. Succes kun je plannen! Plan jij je succes vandaag? Dan zie ik je snel. Hopelijk aanstaande woensdag al… Johanna zal dan haar verhaal vertellen en uitleggen dat je zichtbaar kunt zijn door te communiceren. Zo stond ze onder andere in de Telegraaf, Vrouw, Margriet, Libellen en Mijn Geheim. Ook bij NPO Dokters verscheen ze op tv.

Motivational speaker
Johanna neemt tijdens haar lezingen het publiek mee in de wondere wereld van ‘mindset en sales’. Met humor en interactie slaagt ze erin het publiek inzichten te geven. ‘Ik bedenk ter plekke oplossingen voor allerlei uitdagingen vanuit het publiek en verander de denkwijze in een mindset voor succes’. Hiervoor gebruikt ze haar eigen ervaringen. Ze kampt al sinds haar 11e met diabetes en is daarnaast ook dyslectisch. Toch hield dit haar niet tegen.

Mindset
‘Iedereen heeft meer in zijn of haar mars dan ze zelf vaak denken. In een paar interactieve stappen laat ik zien hoe je alles voor elkaar krijgt!’. Duidelijke taal van Johanna.  Na een periode van acceptatie denkt Johanna tegenwoordig vooral in kansen en mogelijkheden. ‘Vanuit deze positieve mindset en mijn persoonlijke kracht ga ik de uitdaging met het publiek aan’.

Actie!
‘In de digitale wereld zijn tijd en creativiteit de sleutels naar succes. Anders denken, anders werken, andere resultaten!’. Woensdag belooft Johanna een inspirerende lezing boordevol praktische tips, interessante voorbeelden, interactie en humor! ‘Wacht niet op morgen, plan je succes vandaag!’.