• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Jörgen Power: door één krachtige zin ben ik geremigreerd naar Suriname

Op een dag zag ik met lede ogen aan, en bedacht ook, hoe de Nederlandse maatschappij steeds harder en onvriendelijker werd naar elkaar toe. Ik hunkerde al een tijd naar verandering waarbij ik al vier jaar met de gedachte speelde om te remigreren naar Suriname. Ik zag er kansen om mijn geluk te beproeven. Maar wat heeft er nog meer voor gezorgd dat ik mijn koffers had ingepakt en remigreerde naar Suriname?

Suriname

Via het internet hield ik alle nieuwe ontwikkelingen bij die plaatsvonden in het prachtige Suriname. De economische groei sprak tot de verbeelding en werd beoordeeld met een hogere rating door de Amerikaanse kredietbeoordelaar Standard & Poor. Zelfs de introductie van een nieuw vliegtuig aan de vloot van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij deed mijn hart smelten. Ik kon mijn geluk niet op om het feit dat mijn geliefd land stappen aan het maken was die er toe deden. Geen nieuwsbericht ontging mij, ook niet de ontwikkelingen rondom de president die hoogstpersoonlijk aantrad tijdens de goudovereenkomst onderhandelingen, met een prachtig resultaat als gevolg. Na afloop werd hem door een journalist van Apintie TV gevraagd naar zijn ervaring tijdens de onderhandelingen. De woorden die hij gebruikte heeft mij mijn koffers doen pakken op weg naar Suriname.
De strekking van zijn booschap was: “De onderhandelingen met de tegenpartij waren keihard en het zou mooi zijn als de jongeren van Suriname net zo goed worden als die Pitbulls van IAM Gold.’’ Ik was verkocht door de kracht van zijn woorden en raakte mij tot in de kern! Waar er nog enig twijfel in mijn vezels zat, hadden deze legendarische woorden deze volledig doen laten verdwijnen.

Grote droom
Ik belde mijn ouders op om door te geven dat ik er aankwam en in juni 2013 streek ik neer in Suriname met een hele grote droom. Één van de beste Trainers/Motivational Speakers worden van Suriname! Ik wilde met mijn 20 jaar commerciële ervaring handvatten aanreiken aan commerciële talenten waar Suriname mee gezegend is. Ik wilde de talenten inspireren met mijn woorden zoals de president mij had weten te raken met die ene simpele zin. Ik wilde die ene steen zijn die de rimpels vormen in het water als je het erin gooit. Ik wilde dat mensen na afloop van een training of workshop tegen mij zouden zeggen: ”Meneer Power u heeft mijn leven veranderd.” Het verschil maken en mijn steentje bijdragen aan de verandering waar iedereen naar hunkert was mijn levensmotto geworden! Hulde aan de president van Suriname die een politieke atheïst als ik heeft weten te overtuigen door middel van de kracht van woorden.

Eigen bedrijf XL- Solutions
Kort na aankomst heb ik het bedrijf XL-Solutions opgestart en na enige tijd begon ik de markt met succes te bewerken. Ik werkte dag en nacht met de gedachte dat er misschien geen morgen meer zou zijn. Falen was voor mij geen optie en dat merkte de bedrijven ook tijdens mijn benadering. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd dat ik momenteel verkooptrainingen geef aan personeelsleden van grote bedrijven in Suriname.

Internationaal Ambitieus
Met behulp van Internationaal Ambitieus wil ik de komende tijd verkooptrainingen verzorgen op de Caribische eilanden, zoals Aruba, Curaçao en Sint Maarten. De komende tijd zal ik jullie tips en trucs geven over hoe je meer omzet kan genereren door het inzetten van bepaalde verkooptechnieken!