• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Kansen ontdekken op Curaçao tijdens handelsmissie

Van 17 tot en met 19 oktober 2016 organiseert Internationaal Ambitieus, in samenwerking met The Business Connection Curaçao en Eagle -Eye Careers, een handelsmissie naar Curaçao.

Internationaal Ambitieus is het enige consultancyplatform dat ondernemers binnen de 9 landen waar Nederlands één van de voertalen is, zakelijk verbindt.
 

Handelsmissie
Curaçao biedt naast zon, zee en mooie stranden ook vele zakelijke mogelijkheden voor ondernemers. Curaçao kent vele voordelen voor ondernemers zoals de Taxholidays, E-zones (2% winstbelasting), exportfaciliteitenregeling (3,2% winstbelasting) en de handelsverdragen met de EU (LGO), die gelden voor Curaçao als onafhankelijk land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Daarnaast bestaat er ook een handelsverdrag tussen Curaçao en de Verenigde Staten (CBI). Op deze manier heeft u de mogelijkheid te exporteren vanuit Curaçao met navolging van de geldende voorwaarden.

Via Curaçao in Latijns-Amerika
Door de vier talen die op Curaçao worden gesproken (Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments) heerst er een internationale mindset. Vanwege de gunstige ligging wordt Curaçao vaak aangemerkt als springplank naar Latijns-Amerika. Deze markt telt meer dan 460 miljoen potentiële consumenten, met opkomende markten als Mexico en Colombia.

Internationaal netwerk
Op dit moment hebben zich reeds 9 ondernemers uit Nederland en Suriname aangemeld. Door het internationale karakter is het voor ondernemers zeer interessant om een internationaal netwerk op te bouwen met potentiële zakenpartners in zowel Europa als Zuid Amerika.

Bent u als ZZP'ER of MKB'ER actief in Nederland? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland(RVO) stelt missievouchers ter beschikking voor ondernemers die willen internationaliseren. Hierdoor mag u kosteloos deelnemen aan het programma en betaalt u slechts voor uw reis- en verblijfskosten.
 

Meer informatie over de handelsmissie kunt u vinden door op onderstaande banner te klikken.