• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Kerstavond voor ondernemers en ambitieuze professionals

Wat doe je de dag voor kerstmis nog aan je onderneming? Wat doe je op kerstavond nog aan je ambities? Moet dat vooral wel of juist niet gebeuren? Dat is helemaal aan jezelf. Wij kiezen er in elk geval voor om daar wel wat mee te doen, maar dan wel in de stijl van onze business. Waar zijn we alle partners, volgers, lezers en bezoekers dankbaar voor?

Het is 24 december 2016. Vorig jaar publiceerden we gewoon artikelen op zowel kerstavond als de beide kerstdagen. Dat heeft ons het nodige commentaar bezorgd. Het zou niet kunnen of zelfs mogen dat we op deze ogenschijnlijk heilige dagen nog aan het werk waren, want de mensen hadden wel andere of misschien zelfs belangrijkere dingen aan hun hoofd. Valt wat voor te zeggen, maar aan de andere kant weten wij voor wie we schrijven (zie titel)…

Ondernemers en ambitieuze professionals
Ook op kerstavond ben je in gedachten, hetzij actief of passief, bezig met je dromen, doelen en ambities. Terwijl je met het gezin of de familie nog de laatste kerstinkopen doet, nog wat versieringen bijwerkt van de kerstboom of de laatste gerechten nog aan het koken bent, schieten er momenten in je hoofd. Plannen voor volgend jaar, maar ook een terugblik op het afgelopen jaar. Kerst brengt mensen over het algemeen samen voor momenten van vreugde en dankbaarheid.

Waarom is dat belangrijk?
Door gevoelens van vreugde heb je het gevoel dat je leeft. Je hebt het hele jaar keihard gewerkt en dan moet je soms weer even met beide benen op de grond worden gezet. Even bij alles stil blijven staan. Bij je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, bij je medewerkers, bij je klanten, bij je volgers en bij je zakenpartners. Het levert ook een gevoel van dankbaarheid op. Geniet de komende dagen van alles waar je mogelijk niet zo vaak bij stil staat. Dan kan je na de kerst nog even de puntjes op de i zetten om in 2017 met een ‘knal’ in te gaan…

Internationaal Ambitieus
Co-founder Silvino heeft zich ontpopt tot expert op het gebied van internationaal ondernemen. Als het gezicht van Internationaal Ambitieus is deze man ontzettend zichtbaar op de sociale mediakanalen. Hij is dankbaar voor alle mooie reacties die hij heeft gekregen naar aanleiding van zijn webinars, lezingen en livevideo’s op Facebook. Hij wenst jullie allemaal een fijne kerst toe en zoals hij het zou zeggen klinkt dat als:

Fijne kerstdagen voor de Nederlanders en Belgen!
Wan switi kresneti voor de Surinamers!
Bon pasku voor de Arubanen, Bonairianen, Curaçaoënaars, Sabanen, Sint-Maartenaren en de mensen van Statia!

Speaker’s Night
Naast zijn inspanningen achter de schermen bij IA, vierde Co-founder Pascal onlangs het 1-jarig bestaan van zijn productie Speaker’s Night. Tijdens de handelsmissie organiseerde hij samen met Silvino de eerste internationale spin-off van dit concept getiteld Speaker’s IN BUSINESS. Ook hij wenst jullie allemaal prettige kerstdagen toe.

Actie!
Dit artikel is onze kerstkaart voor alle lezers, volgers, samenwerkingpartners, klanten, deelnemers van de handelsmissies en bezoekers van de events. Wij wensen jullie ontzettend mooie kerstdagen toe en alvast een spetterend uiteinde!