• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

‘Klaar om de wereld te veroveren na 1 jaar Internationaal Ambitieus!’

Vorige week zaterdag was de verjaardag van ons mooie platform. Internationaal Ambitieus is 1 jaar! Ter gelegenheid van onze verjaardag blikken we in dit artikel terug op een optreden bij Radio Stanvaste. Donderdag 3 maart 2016 waren co-founders Silvino Seymor en Pascal Fredrik te gast in de uitzending van Mara’s Morning Motivation. Het is grappig om terug te luisteren en ook te horen hoe de heren een half jaar geleden spraken over het inmiddels populaire platform!

In de uitzending hoor je het verhaal achter de oprichting van Internationaal Ambitieus. Hoe hebben de heren elkaar gevonden en wat ging er allemaal vooraf aan hun samenwerking? Mara vraagt de heren ook naar wat hun motiveert en inspireert. Naast deze vraag te beantwoorden legden de heren ook uit wie ze zijn en wat ze doen met Internationaal Ambitieus.

Preview
Silvino legt uit dat mensen in het algemeen op zoek zijn naar antwoorden. Ze willen weten hoe je iets doet in de praktijk. Daarvoor is het belangrijk dat je weet wat je moet doen, zodat je vervolgens massieve actie kan ondernemen. Qua inspiratie vertrouwen de heren Mara ook toe hoe ze dat dagelijks doen. Silvino ontleent veel motivatie uit zijn moeder met pensioen laten gaan, terwijl Pascal bij het opstarten van zijn laptop op zijn screensaver 20 rolmodellen ziet van Joop van den Ende tot Oprah Winfrey en zelfs een jeugdvriend die furore maakt in de saleswereld.

Het begin
Kom erachter hoe Internationaal Ambitieus werd opgericht. Waar gaan we heen met het platform? Hoe was het op Curaçao en wat gebeurde er toen de heren 24 uur op elkaars lip zat in het hotel daar? Belangrijk is om te weten dat succes het toverwoord vormt voor de co-founders. Hoe bereik je succes en hoe komt dat uiting in de artikelen op het platform en zelfs bij het sprekersevenement Speaker’s Night? Je hoort het allemaal in de uitzending. Veel plezier!
 
De uitzending