• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Kom naar het ‘Dutch Caribbean’ ondernemersevenement!

Het evenement vindt vanavond, vrijdag 11 september, plaats in Den Haag en wordt georganiseerd door de Sint Maarten Soualiga Foundation.  Het evenement is bedoeld voor mensen die afkomstig zijn van de Nederlandse Antillen, die ondernemersaspiraties hebben. Er wordt informatie gegeven over kansen en mogelijkheden in het Nederlands Caribisch gebied.
Naast het opzetten van een bedrijf op een van de eilanden is het evenement ook interessant voor mensen die een project willen opstarten. Op de Antillen, in Nederland of allebei. Er zal een gezelschap van de eilanden aanwezig zijn, die al aardig naam voor zichzelf hebben gemaakt op ondernemersgebied. De Foundation doet nog geheimzinnig over de naam, maar deze groep zal spreken over hun verhaal, ideeën en tips.

Waarom moet je er zijn?
Kom netwerken, vindt inspiratie en draag bij aan de hulp en ontwikkeling van de eilanden. Na het event ga je naar huis met praktische tips over hoe je je project of business moet aanpakken. Daarnaast zal je nieuwe connecties op doen voor je netwerk, die je wellicht kunnen helpen met het realiseren van je dromen.

Stichting Soualiga Foundation (SSF)
SSF is een non-profit, non-politieke organisatie die actief is in Nederland. Voor de oprichting in 2011 was er in Nederland nog geen officiële organisatie, die zich inspande voor de belangen van de Sint Maartenaren in Nederland. SSF wilde deze leegte vullen en meehelpen om bruggen te slaan tussen Nederland en Sint Maarten. Daarnaast ook om het prachtige eiland te promoten en haar bewoners in Nederland.

Actie!
Ben je benieuwd naar een van de mooiste schatten in het Nederlands Caribisch gebied? En naar innovatieve en invloedrijke personen, die hun bijdrage leveren om de eilanden in een positief daglicht te stellen? Kom dan naar het ondernemersevenement ‘Young, Succesful & Influential’. Kijk uit naar de nieuwe leider van morgen, ga actief netwerken en kom erachter waarom je het verdient om tussen de beste van de beste te zijn.

Pak je kans en kom naar dit tropische ondernemersevenement. Zie hier de informatie:

Datum                  : vrijdag 11 september
Tijd                       : van 18.30 tot 22.00 uur
Locatie                 : NL Innovator, Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag
Tickets                 : gratis verkrijgbaar via www.eventbrite.com