• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Mafalda Kenswil: ‘kleren maken de man, Beautiful Brains de vrouw’

My Beautiful Brains… Geef niet op je bent mooi van binnen en buiten. “Geloof in jezelf en geloof in dat jij vooral als vrouw zijnde, behalve de prachtige verschijning, ook jezelf van binnen elke dag verder kan ontwikkelen”. Het nieuwe stukje van mezelf heet daarom Beautiful Brains.

Als schrijver, motivator & inspirator heb ik passie voor de mens en dan met name de ontwikkeling van de vrouw. Hoe ontwikkelt en inspireert men zichzelf en wat zijn de stappen van de denkwijze onderweg naar succes? Het begint allemaal met hoe je denkt over jezelf en de doelen die je wil bereiken onderweg naar jouw droom.

Het woord
Ik kwam op het woord Beautiful brains, omdat ik ook één van de vrouwen ben, die weleens in een situatie is geweest denkend ‘je bent alleen een mooi mens van buiten, maar wat kan ik verder nog meer?’. Ik had nooit gedacht dat dankzij de mooie ontwikkelingen, die ik van binnen kon creëren ook heel ver in het leven kon komen. Ik was bang om mij verder te ontwikkelen omdat ik mezelf de woorden had aangeleerd, die als blokkade in de weg zaten van mijn succes. Het niet kunnen en falen.

De ervaring
Ik kan mij nog goed herinneren dat ik een werkgever had, die mij niet de mogelijkheid gaf om me verder te ontwikkelen en dat die een keer tegen mij zei ‘waarom ben je niet in de mode en kleding blijven werken? Dat is meer voor jou’. Op dat moment spoel je de pijn met een glimlach weg en op een later tijdstip ga je nogmaals twijfelen aan jouw pad van succes. ‘In hun ogen ben ik een modepop, een mooi uiterlijk. En wat hersenen betreft… Wat kunnen die nou? Die lakt liever haar nagels dan praten over succes’.

De blokkades
Ik heb deze blokkades inmiddels uit de weg geruimd en mijn gevoel en passie gevolgd dankzij mijn ‘Beautiful Brains’. Ik heb mezelf meer kracht gegeven om niet alleen een mooi prachtig wezen te zijn. Ik heb nu ook de kracht om mijn angsten tegen te gaan. Focus op je dromen en focus op succes en laat niemand het in de weg staan. Het bewijzen dat je het wel kan is geen opgave maar een missie voor ons allemaal.

De liefde
Wij vrouwen hebben behalve de liefde voor ons uiterlijk ook liefde voor de vooruitgang van onze hersenen. Ik denk dat dit een beetje hoort bij het gedeelte dat ons helpt met zelfinspiratie en motivatie om verder te komen in ons leven.

‘When I look into you I see spirit I see knowledge I see dedication I see success. My beautiful brains… When I look into you…’.

De drijfveer
Schoonheid en intelligentie gaan prima samen, succes behalen heeft niks te maken met het uiterlijk maar het heeft te maken met jouw innerlijke drijfveer. Voel je de passie om iemand te worden in deze maatschappij? Dan gaat het niet zozeer om hoe jij eruit ziet, maar om wat jij wil laten zien. ‘Kleren maken de man en Beautiful Brains de vrouw. Geloof in jezelf in wat je kunt. Zo zet je jezelf in de spotlights zonder er veel aan toe te voegen.

Actie!
Zelfverzekerdheid en passie is iets wat we dagelijks doorgeven en meegeven aan een ander. Geloof in de droom geloof in wat jij kan waarmaken hoe jij jouw ‘Beautiful Brains’ kan gebruiken onderweg naar het compleet plaatje.