• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Mahesh Dinesh: ‘netwerk uitbreiden op Curaçao’

Van 24 tot en met 26 november 2019 organiseert Internationaal Ambitieus de zevende handelsmissie naar Curaçao voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, België, Suriname en Nederland.

Eén van de personen die zal deelnemen is Mahesh Dinesh, eigenaar van het bedrijf Houthandel Soekhoe&Zonen N.V. uit Suriname. Wat is de motivatie om met Internationaal Ambitieus mee te reizen naar Curaçao?

 
Mahesh Dinesh is 47 jaar jong, woont in Suriname, is een hardwerkende ondernemer en vader van drie kinderen. 

Welke bedrijfsactiviteiten onderneemt u met uw onderneming?
De heer Dinesh vertegenwoordigt de houthandel Soekhoe&Zonen, een exporterend bedrijf dat FSC is gecertificeerd.
Welke band heeft u met Curaçao en wat verwacht u op Curaçao te ontdekken? 
''Curaçao en haar inwoners heb ik tijdens mijn bezoeken als zeer positief ervaren. Naast het vieren van vakantie heb ik nu met name interesse om zaken te doen op Curaçao en kom daarom graag in contact met het bedrijfsleven van Curaçao'', geeft Dinesh aan.
Wat verwacht u te bereiken tijdens de handelsmissie?
Dinesh geeft aan dat hij met name zijn netwerk wil uitbreiden met professionals en ondernemers die internationaal zaken willen doen tussen Suriname en Curaçao. Hij heeft reeds de know-how van het internationaal zakendoen en ziet daarin een goede vorm van matchmaking. Personen die meer kunnen vertellen over de kansen en mogelijkheden op het eiland zijn daarnaast ook zeer welkom.
Waar kunt u ondernemers bij helpen en heeft u eventueel een inspirende boodschap waar u mee wilt afsluiten?
Ik ontmoet u graag tijdens mijn verblijf op Curaçao en vertel u dan graag meer over mijn bedrijf, zakendoen in Suriname, maar hoor ook graag hoe wij elkaar kunnen versterken'', sluit Dinesh inspirerend mee af.