• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Marlon Toendang: ‘een zakelijke relatie met Curaçao opbouwen’

Van 28 tot 30 november 2017 organiseert Internationaal Ambitieus de derde handelsmissie naar Curaçao in samenwerking met CINEX en The Business Connection  Deze handelsmissie is een initiatief om de handel te bevorderen tussen Bonaire, België, Nederland, Suriname en Curaçao. Lees hieronder het verhaal van deelnemer en ondernemer Marlon Toendang.

Kunt u zichzelf voorstellen?
‘Mijn naam is Marlon Toendang, ik ben geboren in Suriname en 49 jaar oud. Ik ben getrouwd en vader van twee kinderen. Daarnaast ben ik liefhebber van het goede leven, enorme liefhebber van de natuur en erg geïnteresseerd in de psyche van de mens. Ik ben een type ondernemer die niet graag over zichzelf praat, maar laat het liefst mijn diensten en mijn dienstverlening voor mij spreken.’

 

Welke bedrijfsactiviteiten onderneemt u met uw onderneming?
‘Mijn onderneming in Suriname Mati Network Solutions richt zich op een specifieke versie van ICT, namelijk de robuuste mobiele versie van ICT. Hardware matige oplossingen bestand tegen de meest voorkomende natuurlijke krachten waardoor de bereikbaarheid van je spraak en data onder de meest erbarmelijke omstandigheden gewaarborgd blijft.’

‘Denk hierbij aan robuuste en explosieveilige:
– GSM en smartphones
– Tablets
– Notebooks/laptops
– Mobiel internet
– Mobiele satelliet communicatie’

Welke band heeft u met Curaçao of wat verwacht u op Curaçao te ontdekken?
‘Mijn band met Curaçao is overwegend leisure geweest, maar ik zie bij ieder bezoek de enorme potentie en de bedrijvigheid op dit eiland. Ik ben eindelijk zover om met mijn onderneming in Suriname nu ook een zakelijke relatie op te bouwen op Curaçao.’

Wat verwacht u te bereiken tijdens de handelsmissie en met wat voor soort bedrijven/instellingen/ondernemers wilt u het liefst in contact komen?
‘Tijdens de handelsmissie kom ik graag in contact met potentiële partners en klanten. Daarnaast willen wij onze naamsbekendheid vergroten binnen het Caribisch gebied.’

‘Bedrijven waar ik graag mee in contact kom, zijn bedrijven die op zoek zijn naar ICT-oplossingen die onder de meest erbarmelijke omstandigheden blijven functioneren. Bedrijven voor wie de traditionele ICT-oplossingen niet voldoen. Bedrijven in branches als:

– Olieraffinaderijen
– Boorplatforms
– Hoveniers
– Aannemers
– Stratenmakers
– Vliegveld platform medewerkers
– Maritieme organisaties’

Waar kunt u ondernemers bij helpen en heeft u eventueel een inspirerende boodschap waar u mee wilt afsluiten?
‘Laat je klant niet de dupe worden van jouw uitdagingen/problemen.’