• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Marlon Toendang:

1. Kunt u zichzelf en uw bedrijf / bedrijfsactiviteiten aan de lezer voorstellen?
Marlon Toendang, in 1968 geboren in Suriname, getrouwd, vader van twee (meisje – jongen), liefhebber van het goede leven, enorme liefhebber van de natuur en erg geïnteresseerd in de psyche van de mens. Ik ben een type ondernemer die niet graag over zichzelf praat, maar laat het liefst mijn diensten en mijn dienstverlening voor mij spreken.

Mijn onderneming in Suriname www.matinetwork.com richt zich naast het managen van ICT projecten ook op een specifieke versie van ICT t.w de robuuste versie van ICT. Hardware matige oplossingen bestand tegen de meest voorkomende natuurlijke krachten waardoor de bereikbaarheid van je spraak en data onder de meest erbarmelijke omstandigheden gewaarborgd blijft.
Denk hierbij aan robuuste en explosieveilige:
GSM en smartphones
Tablets
Notebooks/ laptops
Mobiel internet
Mobiele satelliet communicatie
PTT Push To Talk (Portofoon via het internet) oplossingen

2. Op welke manier heeft u te horen gekregen over de handelsmissie en wat was de reden voor deelname?
Mede dankzij hun uitstekende marketing en promotiecampagnes kwam ik in contact met Internationaal Ambitieus. En dat sloot uitstekend aan bij mijn ambitie voor het toetreden op de Nederlandssprekende eilanden.

3. Welk onderdeel vond u het meest interessant tijdens het programma?
Hetgeen de meeste indruk op mij heeft gemaakt is de hele goede voorbereiding van Internationaal Ambitieus. Een mooi vol programma waarin je verrassend zowel zakelijk als sociaal geïnspireerd en vermaakt wordt. Het meest interessante naast het feit dat je met de juiste mensen aan tafel komt te zitten, vond ik de handelsvrije zone en de duidelijke informatie hierover verkregen.

 

4. Hoe heeft de handelsmissie kunnen bijdragen aan uw plannen?
De handelsmissie heeft op een wijze bijgedragen aan mijn plannen wat ik niet had voorzien. In eerste instantie niet de bijdrage waar je als internationale ambitieuze ondernemer op zit te wachten. De handelsmissie heeft mij doen inzien dat mijn organisatie nog niet klaar is voor deze groei en overstap. Waardoor ik mijn focus nog even centreer op de Surinaamse markt en ik mijn plannen aan het herschrijven ben. Uiteraard wel met behoud van mijn klant en contacten verkregen mede dankzij deze handelsmissie. Je bent tenslotte een ambitieuze ondernemer.

5. Waar moeten toekomstige deelnemers rekening mee houden als ze besluiten deel te nemen? (mag zo eerlijk mogelijk).
Waar je als toekomstige deelnemer rekening mee moet houden is dat je naast het hebben van je drive en focus ook een ruime kijk op zaken meeneemt. Je planning kan er ineens heel anders uit gaan zien. En waar je tijden de trips met Internationaal Ambitieus zeker rekening mee moet houden is dat je naast de zakelijke bevrediging ook sociaal heel erg vermaakt wordt. Een goede investering die je niet snel zal vergeten!