• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Meer Fennema: ‘Het grootste gedeelte van mijn leven ben ik extreem angstig geweest’

Zaterdag 7 november organiseert internationaal topspreker Winston Scholsberg het seminar ‘Goals Event Taster’. Op deze bijeenkomst zullen 6 kwalitatief sterke sprekers vertellen over hoe zij hun dromen hebben waargemaakt. Ze geven praktische informatie en tips over hoe een ieder dat kan bereiken. Na het seminar weet jij precies welke stappen je moet nemen om je ambities na te jagen en hier succesvol in te worden. Meer Fennemaā€‹ zal ook spreken over haar succes als internationale spreker en hoe je kan spreken vanuit het hart.    

Meer Fennema is internationaal spreker, trainer en coach. Haar doel is om wereldwijd mensen mensen te inspireren  om met moed vanuit hun hart te spreken. Haar kernwaarden zijn dan ook:  kwetsbaar, verbindend en authentiek.

Extreem angstig
Het grootste gedeelte van haar leven is Meer extreem angstig geweest om hare ware zelf te uiten. 'Uit angs om veroordeeld te worden'. Tegelijkertijd was het van kleins af aan haar diepste wens om mensen te inspireren op internationale podia. 'Een spagaat die alleen maar groter en groter werd'. In december 2012 heeft ze uiteindelijk deze angst getransformeerd tijdens een seminar van de bekende Anthony Robbins in de VS. 'De truc was dat ik me moest realiseren dat de angsten mijn eigen illusies waren en dat het dus ook aan mij was om dit te veranderen'. De spagaat waar Meer het over had kwam bij elkaar en vanaf dat moment was en is het nog steeds haar missie om iedere dag haar waarheid te spreken en anderen te inspireren om hun eigen innerlijke stem te bevrijden. 'Sinds dat seminar voel ik in mijn lijf wanneer mensen vanuit hun hoofd of vanuit hun hart spreken'.

Naakt worden
Met haar bedrijf traint Meer mensen en bedrijven om de essentie te vinden. Het is haar droom, missie en ambitie om over de hele wereld te spreken en te inspireren en zowel in Nederland als in Amerika te wonen. 'Ik zie mijzelf op een levenslange reis van het afpellen van nog meer lagen, naakt worden, om uiteindelijk zo puur en authentiek mogelijk te worden. Dat is kwetsbaar, open en soms ronduit eng'. Het vraagt van haar om haar waarheid eerst uit te spreken, om als voorbeeld te leiden, wat weer tot diepe connecties leidt. Meer ziet zichzelf om die reden als 'living teacher'. 'Alles wat ik leer geef ik door, nooit als adviseur, maar altijd als spiegel'. Dit vindt Meer heel belangrijk, omdat ze men juist wil aanmoedigen om naar hun eigen stem te luisteren en niet om klakkeloos die van haar te volgen!

Authentieke communicatie
Tijdens Goals Event Taster op 7 november in Zoetermeer wil Meer het publiek laten proeven aan wat het betekent om 'naakt te worden'. Tevens gaat ze in op wat het betekent om met je bedrijf de lagen af te pellen die tussen jou en je gesprekspartner staan. Hoe kun je nog beter je boodschap over brengen met authentieke communicatie?

Actie!
Internationaal Ambitieus zal ook aanwezig zijn en Pascal Fredrik zal fungeren als dagvoorzitter.  Wil je meer informatie en aanmelden voor het Goals Event Taster seminar kan dat via deze link.

Bekijk de onderstaande video en zie Meer Fennema in actie!