• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Met SLM op handelsmissie naar Curaçao

Van 21 tot en met 23 maart 2017 organiseert Internationaal Ambitieus in samenwerking met Cinex, The Business Connection Curaçao en 4U Business Solutions de tweede handelsmissie naar Curaçao. Voor ondernemers uit Suriname heeft Suriname Airways een geweldige deal samengesteld. Lees hieronder meer.

Aan de handelsmissie kunnen maximaal 20 bedrijven deelnemen met een afvaardiging van maximaal 2 personen per bedrijf. Momenteel kunnen wij nog slechts 6 bedrijven plaatsen.

 

Met gepaste trots kunnen wij nu aangeven dat SLM heeft besloten deelnemers aan de handelsmissie te ondersteunen middels een speciaal tarief. Deelnemers betalen voor een retourticket van zondag 19 t/m zondag 26 maart USD 249.- (normaal €374) indien de boeking via 4U in Suriname verloopt en betaling voor 3 maart aanstaande plaatsvindt.

 

Verder krijgt u als deelnemer 50% korting op de prijs voor deelname aan de workshop "Pitch to Impress". In deze workshop wordt u getraind om uzelf en uw bedrijf in 60 tot 90 seconden krachtig en succesvol te presenteren.

 

Tot slot krijgt u van 4U een kortingsvoucher ter waarde van Euro 50,-. Deze is geldig tot en met 3 maart aanstaande en mag gebruikt worden voor deelname aan de handelsmissie of een van de andere activiteiten van 4U.

 

Voor meer informatie over de handelsmissie en deelname daaraan klikt u op onderstaande button.