• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Mireille Bruin: ‘Familieopstellingen en NLP als basis voor krachtig ondernemen’

Feature Image

Van 27 tot en met 29 maart 2020 organiseert Internationaal Ambitieus de vierde handelsmissie naar Suriname voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, België, Curaçao en Nederland. Eén van de personen die zal deelnemen is Mireille Bruin. Wat is haar motivatie om met Internationaal Ambitieus mee te reizen naar Suriname?

‘Hello, mijn naam is Mireille Bruin en ik richt me al 12 jaar op persoonlijke ontwikkeling en emotionele intelligentie. Ik houd me bezig met het menselijk handelen, wat mij elke keer weer fascineert. Men omschrijft mij als een geboren trainer, bezielde coach en krachtige spreker. Tevens ben ik een gecertificeerd trainer op het gebied van NLP, Mindfullness en Familieopstellingen’.

Welke bedrijfsactiviteiten onderneemt u met uw onderneming?
‘Met ‘Bezieling met Mireille’ bieden wij trainingen aan op het gebied van NLP, Communicatie, Presenteren en Authentiek Leiderschap. Daarnaast verzorg ik ook trajecten op het gebied van NLP, Mindfullness en Famillieopstellingen en geef ik trainingen op maat’.

Welke band heeft u met Suriname of wat verwacht u in Suriname te ontdekken?
‘Ik ben Surinaamse en voel me erg verbonden met het land. Toch heb ik door verschillende omstandigheden Suriname heel lang niet kunnen bezoeken. Ik vind het erg bijzonder om eind maart weer aanwezig te zijn in mijn eigen land en kijk er enorm naar uit’.

Wat verwacht u te bereiken tijdens de handelsmissie en met wat voor soort bedrijven wilt u het liefst in contact komen?
‘Ik kom graag in contact met personen die sterker willen worden in hun communicatie en presentatie, en de Nederlandse taal wilt leren door middel van NLP. Ideaal voor ondernemers, overheden en professionals. Wees welkom! Persoonlijke groei is van meerwaarde!’.

Waar kunt u ondernemers bij helpen en heeft u eventueel een inspirerende boodschap waar u mee wilt afsluiten?
‘Bezieling met Mireille’ helpt ondernemers graag bij het creëren van meesterschap in hun communicatie wat tot directe impact leidt qua resultaten. Daarnaast leren we ondernemers zich daadkrachtig te presenteren vol zelfvertrouwen. Deze training richt zich op persoonlijke ontwikkeling en nieuwe communicatietechnieken. Ondernemers kunnen hier kennis mee maken tijdens de masterclass die ik zal geven maandag 30 maart. Als je wilt deelnemen zal je de motivatie en blokkades achter gedrag, gevoel en communicatie ontdekken. Je krijgt ook nog eens dieper inzicht in jezelf en anderen, waardoor je met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken en de juiste communicatiestijl kunt inzetten waar nodig. Ondernemers die al een training van me hebben gevolgd geven aan dat ze na de training met ieder persoon in elk land meesterlijk konden communiceren, zichzelf vol zelfvertrouwen konden presenteren en zichzelf of hun product krachtig konden verkopen.

Actie!
W
ilt u ook werk maken van uw eigen productiviteit en dat van uw team? Neem een kijkje op www.bezielingmetmireille.nl en ontdek wat ‘Bezieling Met Mireille’ voor u kan betekenen. Wilt u zich aanmelden voor de masterclass van 30 maart? Mail dan naar in**@in******.com met als onderwerp ‘Bezieling met Mireille’.