• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Mordechay Krispijn: ‘als je van je passie een goed inkomen kan creëren, dan ben je geen dag meer aan het werk’

Zaterdag 7 november organiseert internationaal topspreker Winston Scholsberg het seminar ‘Goals Event Taster’. Op deze bijeenkomst zullen 6 kwalitatief sterke sprekers vertellen over hoe zij hun dromen hebben waargemaakt. Ze geven praktische informatie en tips over hoe een ieder dat kan bereiken. Na het seminar weet jij precies welke stappen je moet nemen om je ambities na te jagen en hier succesvol in te worden. Mordechay Krispijn​ zal spreken over zijn succes als ondernemer en hoe jij dat op simpele wijze ook kunt leren en vooral toepassen.    

Dansschool Salsaventura

Mijn naam is Mordechay Krispijn, maar men noemt mij voornamelijk Morry. 
Ik help mensen verbinding te maken met zichzelf en anderen door middel van muziek en dans met mijn dansschool Salsaventura.
Wij organiseren verschillende activiteiten om mensen van de bank te krijgen en doen dat al bijna 20 jaar met succes.

Toen ik 20 jaar geleden startte kwam dit eigenlijk voort uit ontevredenheid, want ik kon nergens leren dansen op een simpele manier.
De meeste docenten konden goed dansen, maar waren niet bekwaam in het lesgeven. Op deze wijze ontdekte ik dat de beste danser nog niet de beste docent hoeft te zijn.

Momenteel de onbetwiste nummer 1

Vanuit deze gedachte ben ik destijds zelf les gaan geven. Mijn doel was om een lesprogramma in elkaar te zetten dat leuk is en het moest vooral logisch zijn.
Dat sloeg aan en mensen kwamen vanuit heel Nederland om onze lessen te volgen. Toen wij deze trend zagen besloten we het makkelijker te maken en onze danslessen naar de mensen te brengen.
Momenteel hebben we meer dan 20 vestigingen, een team van meer dan 50 docenten, verzorgen we meer dan 100 danslessen per week en hebben er meer dan 50.000 mensen les bij ons gevolgd. 
Dit systeem zorgt er voor dat wij al jaren de onbetwiste nummer 1 zijn op het gebied van Salsa in Nederland.
Naast de Salsa zijn er ook andere dansen bijgekomen waaronder de Kizomba, de Bachata en de Zouk, maar de Salsa blijft het hoofdgerecht.

Gerelateerd: Ik leer mensen binnen 1 dag hoe ze succesvol hun doelen kunnen behalen

Met je passie geld verdienen 

Als ondernemer heb ik veel idealen en daarom wil ik andere ondernemers graag laten ontdekken hoe zij met hun passie ook nog eens geld kunnen verdienen. Dit is makkelijker dan men vaak denkt.
Dit kan gaan over de hele praktische zaken, zoals de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en eenvoudige manieren om een boekhouding te voeren. Maar ook commerciële tools en strategieën om een product in de markt te zetten komen aan de orde.
Het lijkt een cliché, maar ik kan het niet anders dan beamen: 'als je van je passie een goed inkomen kan creëren, dan ben je geen dag meer aan het werk.'

Actie!

Internationaal Ambitieus zal ook aanwezig zijn en Pascal Fredrik zal fungeren als dagvoorzitter.  Wil je meer informatie en aanmelden voor het Goals Event Taster seminar kan dat via deze link.

Bekijk 'Morry' hieronder in actie