• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Murray Attorneys at Law’s Curaçao andere kijk op de advocatuur

Met een frisse blik, nieuwe naam, nieuw kantoor en een top team van advocaten is de bekende advocaat Mirto F. Murray een nieuw, naar hem vernoemd, kantoor begonnen: Murray Attorneys at Law! Zijn praktijk focust op toewijding aan de cliënten op basis van concrete daden in plaats van op dure woorden.
 

Vanaf 1 september 2017 heeft het boutique advocatenkantoor Murray Attorneys at Law  haar deuren geopend aan de Dr. Henri Fergusonweg 6, in de wijk Gaito in Curaçao, van waaruit de cliënten in Curaçao, de rest van de Dutch Caribbean, Suriname, Nederland, de VS en China worden bediend.

Mirto: ‘We hebben gekeken naar wat het best werkt voor onze cliënten en ontdekten dat onze praktijk, vanuit de cliënt bezien, blijk zou moeten geven van ultra persoonlijke, to the point, exclusief en straight forward, maar ook van een kosten effectieve, juridische advisering en waar nodig rechtsprocedure. Ik raakte geïnspireerd om een nieuwe stijl van advocatuurbedrijven te ontwerpen, waar jonge, intelligente advocaten als gevolg van een bewuste keuze samenwerken mét de cliënt en niet slechts vóór de cliënt. Als zodanig durven we, waarschijnlijk tegen alle marketingregels in, ook ‘nee’ te verkopen aan cliënten. Als het ons niet lukt om meer dan honderd procent aandacht te geven aan de cliënt in zijn of haar specifieke behoeften, dan verkopen we liever ‘nee’ en nemen we de zaak niet aan. Ook tegen faxberichten zeggen we ‘nee!’. Als modern elektronisch geoutilleerd advocatenkantoor hebben we geen faxapparaat”, voegt Mirto daar lachend aan toe.

 

‘Onze advocaten zijn in het bijzonder onderlegd in ondernemings- en handelsrecht, bank- en financieel recht, arbeidsrecht, (fiscaal en economisch) strafrecht en ook in het opkomend rechtsgebied entertainment- en mediarecht. Wij zijn: Mirto F. Murray, Roangelo Lodewijks, Sucena Hortencia, Didi Wildeman, Sabine Anthonio en Melissa Vasquez en weten ons ondersteund tot een team van evenzeer toegewijde secretariële en administratieve specialisten’.

 

‘Wij geloven in een directe en rechtstreekse benadering tot het beoefenen van de advocatuur waarbij ‘going above and beyond’ het nieuwe normaal is in plaats van uitzonderlijk!’.