• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Naima Amdaouech: ‘we willen, we kunnen, we zullen!’

‘We want! We can! We will!’… Zo klinkt de kreet waarmee ze dagelijks haar lessen start. Als gepassioneerde ondernemer is Naima Amdaouech toegewijd aan het transformeren van vrouwen naar gezonde, zelfverzekerde vrouwen die durven te kiezen voor zichzelf. In korte tijd is zij behoorlijk gegroeid met haar bedrijf Punch! en werd ze dit jaar zelfs genomineerd voor Almeerse Zakenvrouw van het jaar. Wat is de drijfveer van deze powervrouw?

Naima Amdaouech is een gepassioneerde ondernemer en eigenaresse van Punch! Women’s Health Club. Ze begon deze exclusieve gezondheidsclub voor vrouwen omdat de vrouw volgends Naima de motor is van elk gezin, maar niet altijd de tijd neemt om die motor te onderhouden. Als hobbyist sportte Naima al fanatiek om een passievol leven te kunnen leiden. Voordat Naima begon in de ‘Health & Personal Growth’ business, moest ze zelf een probleem oplossen.

Probleem
Naima schommelde qua gewicht. Het was een strijd… Wel naar de sportschool,  niet naar de sportschool, aankomen, afvallen. Het welbekende JOJO-effect. Ze zat niet lekker in haar vel. Doordat ze ontdekte wat de invloed van het mentale stuk is doorbrak ze dat patroon. ‘Dat mentale stuk oftewel mindset is van cruciaal belang voor blijvend resultaat’. Binnen drie maanden viel ze 14 kilo af. Een nieuwe missie was geboren.

Vraag
Naima is ondertussen met kickboksen bezig en gaf ook les bij de Bonjasky Academy. Daar kreeg ze vragen die er uiteindelijk toe hebben geleid dat ze een eigen gezondheidsclub exclusief voor vrouwen opent. ‘Ik gaf al trainingen aan vrouwen, maar ik merkte dat er vrouwen zijn die zich in een niet gemengde omgeving toch prettiger voelen. Ik ben ooit begonnen met een afvalprogramma voor mezelf. Dat werkte zo goed dat ik het ook aan andere vrouwen ben gaan aanbieden’.

Het duurt niet lang voordat ze naast de lessen een uitbreiding realiseert in de vorm van een nagelstudio en massagesalon. ‘De inrichting is om vrouwen te stimuleren positief te zijn. Het is niet voor poppetjes of prinsessen, maar juist voor powervrouwen. we hopen vrouwen met onze programma's meer zelfvertrouwen te geven'.

Waarom anders dan anders?
In haar club legt zij niet alleen de nadruk op sport en voeding, maar coacht zij deelnemers ook mentaal. ‘Mijn kracht ligt in het snelle schakelen, bereid zijn risico’s te nemen, groot te denken en alles te doen met een grote passie om mensen te helpen door te motiveren en vrouwen in te laten zien dat ze veel meer kunnen dan zij denken’. Naima legt uit dat het gevolg hiervan is dat vrouwen toegevoegde waarde leveren waardoor hun werk betekenis heeft. ‘Van andere mensen blij maken word ik toch het meest gelukkig. Mijn concept blijkt een gat in de markt te zijn en hierdoor ben ik snel gaan schakelen om allerlei cross selling tools te gebruiken in het realiseren van groei’.

Almeerse Zakenvrouw van het jaar
Haar werk met Punch! blijft niet onopgemerkt. Naima wordt genomineerd voor de prestigieuze prijs van Almeerse Zakenvrouw van het jaar. Ze wint de prijs niet, maar het feit dat ze hiervoor genomineerd is maakt deze jonge, gepassioneerde ondernemer bijzonder trots op haar werk. Zie hier haar pitch tijdens de finale om alvast een voorproefje te krijgen voor donderdag bij Speaker’s Night.

Actie!
Naima beschikt met een Master Business & Economics aan de Erasmus Universiteit en specialisatie marketing over een aardig ondernemersprofiel. Logischerwijs begint ze in loondienst ook op de afdelingen marketing en sales. Deze talenten komen haar goed van pas wanneer ze daadwerkelijk voor zichzelf begint.

Meer weten over Naima? Kijk dan op www.punchclub.nl.