• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Nelida Cathalina: ‘klanten willen zakendoen met Suriname’

Feature Image

Van 27 tot en met 29 maart 2020 organiseert Internationaal Ambitieus de vierde handelsmissie naar Suriname voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, België, Curaçao en Nederland.

Eén van de personen die zal deelnemen is Nelida Cathalina. Wat is haar motivatie om met Internationaal Ambitieus mee te reizen naar Suriname?

‘Mijn naam is Nelida Cathalina. Ik ben getrouwd, moeder van een jongen en een meisje en oma van een lief kleindochtertje. Qua werk heb ik een passie voor training en coachen. Zo heb ik 28 jaar lang in een Zwitsers bedrijf als trainer en coach gewerkt. Inmiddels heb ik al 4 jaar mijn eigen bedrijf genaamd Profpro Coaching op Curaçao, waarvan 80% van mijn service internationaal geëxporteerd wordt’.

Welke activiteiten onderneemt u met uw bedrijf?
‘Mijn bedrijf doet Training, Business, Executive, Life Coaching en ben al 2 jaar actief als Exportcoach voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Wat voor band heeft u met Suriname?
‘Ik heb het land nooit eerder bezocht, maar ik heb exportcliënten, die interesse hebben om een samenwerking aan te gaan met Suriname. Daarnaast heb ik zelf interesse om als spreker/trainer een samenwerking aan te gaan’.

Wat verwacht u van de handelsmissie naar Suriname?
‘Sowieso dat ik contacten kan leggen met instanties waar zowel mijn cliënten als ik zelf business mee kan doen voor mijn bedrijf. Daarnaast verwacht ik samenwerkingen aan te kunnen gaan voor spreekopdrachten of trainingen’.

Waar kunt u ondernemers bij helpen?
‘Als ondernemer moet je beseffen dat om succes te hebben je drie dingen nodig hebt: dedication, innovation, sacrifice. Onderweg maak je fouten, maar in het Engels zeggen ze ‘mistakes are growing pains of wisdom’.

Welke inspirerende boodschap wilt u de lezers mee geven?
‘Re-evaluate en push forward’.