• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Netwerken met internationale ondernemers op Curaçao

Van 28 tot en met 30 november 2017 organiseert Internationaal Ambitieus in samenwerking met The Business Connection Curaçao en CINEX de derde handelsmissie naar Curaçao binnen 13 maanden.
 
Tijdens deze handelsmissie zullen rond de 20 ondernemers vanuit Suriname, Nederland, Bonaire en België afreizen naar Curaçao om de zakelijke mogelijkheden van het eiland te ontdekken en te netwerken met lokale ondernemers om eventuele samenwerkingen aan te gaan. Naar aanleiding van de vorige handelsmissies zijn er reeds 3 bedrijven gestart op Curaçao
 
Op dinsdag 28 november vindt het evenement 'Netwerken met internationale ondernemers' plaats. Tijdens het evenement zal de directeur van CINEX presenteren over de potentie van Curaçao in het kader van internationaal zakendoen. Na het plenaire gedeelte volgt er een netwerksessie op basis van matchmaking. Ondernemers van de handelsmissie worden dan op basis van hun sector gekoppeld aan een lokale ondernemer voor één-op-één-gesprekken.
 
Dit evenement is uitermate geschikt voor ondernemers met internationale ambities, die samenwerkingen aan willen gaan met buitenlandse bedrijven. Aanmelden kan via deze link.
 
‘Netwerken met internationale ondernemers’ wordt mede mogelijk gemaakt door PwC Dutch Caribbean, RS Caribbean en TVP Media en vindt plaats in 27Bar & Terrace te Pietermaai van 19:00 tot 22:00 uur.