• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Ondernemende vrouwencoach Charity Fraay organiseert evenement voor vrijheid

Op zaterdagavond 24 september vindt in Amsterdam de eerste editie plaats van Vrouwenzaken.Tijdens dit inspirerende en interactieve evenement delen verrassende vrouwelijke sprekers al hun geheimen over vrijheid op het gebied van relatie(s), financiën, expressie & seksualiteit. Vrouwenzaken wordt georganiseerd door Womens Day, het platform van vrouwencoach Charity Fraay (o.a. bekend van BNN’s Dictator).

“Toen ik eerlijk kon zijn over mijn pijn, mijn tekortkomingen en angsten, pas toen was ik vrij”, aldus Charity. Speciaal voor deze avond brengt zij een aantal sterke en inspirerende vrouwen bij elkaar die elk hun eigen verhaal zullen vertellen. 

 

 

 

Aan het einde van de avond weet je:
 

*Hoe je jouw financiële vrijheid kunt bereiken

*Hoe je (nog) meer jezelf kunt zijn in élke relatie. Verbonden maar vrij!
 

*Welke expressieve keuzes bij je passen en waarom

*Wat er voor nodig is om jouw vrouwelijke energie de ruimte te geven en voor je te laten werken

 

Dus loop jij vast in een relatie? Mis je uitdaging op je werk? Zou jij ondanks alle drukte en verplichtingen bewust willen werken aan het verwezenlijken van jouw diepste verlangens? Dan is deze unieke avond zeker iets voor jou. Of je nu moeder, oma, partner of dochter bent, puur VROUW zijn blijft belangrijk.

 

Natuurlijk wordt er niet alleen maar gepraat. Vrijheid betekent lachen, dansen, genieten van een hapje en drankje en het sluiten van nieuwe vriendschappen. Een gevarieerd en vrij programma gericht op vrouwen die toe zijn aan verandering, verrijking en vrijheid! 

Internationaal Ambitieus is een consultancyplatform dat ondernemers op zakelijk gebied verbindt binnen de negen landen waar Nederlands één van de voertalen is.

ā€‹