• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Ondernemers en investeerders aantrekken naar Aruba

 

 

 

Pascal Fredrik en ik zeggen al twee jaar tegen elkaar dat we Aruba eens moeten bezoeken om het eiland te ontdekken. Het kwam er helaas telkens niet van, maar na in contact te zijn gekomen met een voor ons belangrijk persoon en een mail hadden ontvangen, was het voor ons een perfecte mogelijkheid om het eiland te bezoeken.

 

Handelsmissies en doel
Sinds oktober 2016 hebben we vier handelsmissies naar Curaçao georganiseerd voor bedrijven die willen ondernemen en investeren op het eiland. In oktober 2018 volgt de vijfde in twee jaar en in die tijd hebben we meer dan 100 personen de mogelijkheden van Curaçao mogen tonen. Uit die groep van 100 zijn er inmiddels 9 personen die een bedrijf zijn gestart of hebben overgenomen, wat de werkgelegenheid en lokale economie natuurlijk ten goede komt.

 

Voor Aruba hebben we hetzelfde doel, omdat we vaker van ons netwerk vernemen dat er kansen en mogelijkheden aanwezig zijn. Echter, het is zeker belangrijk om eerst een goed netwerk op te bouwen. De aankomende jaren hebben we als doel om ook handelsmissies naar Aruba te organiseren voor bedrijven uit met name Suriname, Curaçao, België en Nederland, die zaken willen doen en investeren op Aruba. De afgelopen periode zijn wij in contact gekomen met de heer Ernst Mohamed, President van Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel. In hem hebben we een persoon gevonden met een zeer goed netwerk en hart voor Aruba. 

Event
In ons contact gaven we aan dat we graag in contact willen komen met het bedrijfsleven op Aruba, maar vooral de zakelijke mogelijkheden van internationaal ondernemen willen presenteren. Dat is de reden dat wij in samenwerking met de Kamer van Koophandel op woensdag 26 september het event 'Zakendoen met Suriname' organiseren. Het event is tevens een introductie op het congres dat wij in november dit jaar organiseren in de hoofdstad van Suriname, Paramaribo. 

Wilt u meer informatie over het event op Aruba? Klik dan op onderstaande banner.