• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Online Personal Training, toch betrokken en persoonlijk.

Tegenwoordig zijn veel mensen zich bewust van hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen. Vol goede moed schrijven we ons in bij de lokale Basic Fit vastberaden om weer helemaal back in shape te komen. We nemen ons voor om 3x per week te gaan en vervolgens verwatert dat en zijn we in no time slapend lid geworden. Leuk voor de fitnessketen maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar hoe komt dat nou? Eén van de redenen kan zijn dat aan die machines trekken in een sportschool gewoon niks voor jou is. Je moet wat je doet, wel leuk vinden dus het is belangrijk dat jij een sport of activiteit vindt die bij je past. Maar het kan ook zijn dat jij niet zo goed weet hoe je het moet aanpakken. Je hebt de beschikking over al die mooie machines, er is misschien zelfs een soort crossfit gedeelte dat er spannend uitziet maar je doet eigenlijk maar wat. Je loopt eindeloos op die crosstrainer en fietst je een ongeluk. Natuurlijk heb je het hele internet al uitgepluisd en honderen de workouts gevonden maar eigenlijk doe je nog steeds maar wat. En het ergste van alles, je hebt nog steeds niet die bikinibody die jij zo graag wilt. Hoe lekker zou het zijn als jij iemand had die jou begeleid, jou motiveert, die zorgt dat jij met een gerichte, gestructureerde aanpak richting jouw doel werkt? Een Personal Trainer misschien? Maar dat kan ik toch nooit betalen hoor ik je zeggen?

 

Persoonlijke, betrokken Personal Training maar dan betaalbaar.

Een Personal Trainer á €100,- per uur ligt misschien niet binnen iedereen zijn mogelijkheden maar dat betekent niet dat jij niet de begeleiding kan krijgen die jij wil. Juist om ook jou de mogelijkheid te bieden om met een stukje begeleiding te werken richting jouw doel ben ik begonnen met Online Personal Training. Door middel van een Personal Training app zal ik samen met jouw een plan van aanpak bedenken, een reëel tijdspad uitzetten en er op toezien dat jij je training ook uitvoert. Online Personal Training hoeft ook helemaal niet onpersoonlijk te zijn. Integendeel, je zult merken dat ik als trainer echt betrokken ben bij jou en dat ik er boven op zit. Het zal aanvoelen of jij echt een Persoonlijke Coach hebt. Hoe lekker is dat!

 

Hoe werkt het?

Aan de hand van een intakeformulier geef jij aan wat jouw doelen zijn, hoe jouw lifestyle eruit ziet, wat jouw mogelijkheden of beperkingen zijn, wanneer je kan sporten, etc. Vervolgens zal ik persoonlijk contact met je opnemen om hier nog even dieper op in te gaan. Aan de hand van deze informatie zal ik op basis van jouw affiniteiten, jouw doelstelling en jouw mogelijkheden een op maat gemaakt trainingsplan opstellen. Ik zal je workouts in jouw agenda inplannen en door gepersonaliseerde videoinstructies kan je makkelijk zien wat je moet doen. Bovendien kan je gemakkelijk je voortgang bijhouden, foto’s uploaden, je lichaamstactieken bijhouden en meer. Het is ook mogelijk om gecoacht te worden op voeding. Door middel van een dagboekfunctie zul jij meer inzicht krijgen in de voedingswaarde van jouw eetpatroon. Bovendien zul je wekelijks van mij feedback ontvangen en zal ik je regelmatig tips en tricks sturen die jou op een praktische manier helpen gezond te eten. Ben jij er nu echt klaar voor om er voor te gaan? Dan is dit wellicht wat jij zoekt!

Op zoek naar een echte lifestyle transformatie?

Wil je het echt goed aanpakken? Dan heb ik ook een Transformatie pakket. Je begint dan met een 9 daagse detoxkuur. Deze kuur reset als het ware je lichaam zodat je na 9 dagen met een schone lei kunt beginnen. Bovendien is de ervaring op zich heel waardevol omdat je je bewust gaat worden van een aantal associaties die jij met eten hebt. Vervolgens gaan we na de 9 dagen aan de slag met een trainingsplan en voedingscoaching die erop gericht is om een echte lifestyle change te bewerkstelligen. Heb je de smaak helemaal te pakken dan kunnen wij ook als extra een coaching consult inplannen en gaan kijken of wij je ook in andere delen van je leven kunnen empoweren.

 

Speciaal voor IA lezers

De eerste 5 aanmeldingen voor het transformatie pakket krijgen nu van mij maar liefst 2 coaching consults en 1 maand whatsapp coaching t.w.v. €175,- cadeau. Tijdens deze coaching consults zullen wij gaan kijken in welke gebieden van jouw leven je wellicht verbetering zou willen zien en hoe jij hier actie op kan nemen.