• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Op Curaçao netwerken met internationale ondernemers

Foto credits: LVT

Van 17 tot en met 19 oktober 2016 organiseert Internationaal Ambitieus in samenwerking met The Business Connection Curaçao een handelsmissie naar Curaçao.

Tijdens deze handelsmissie zullen rond de 20 ondernemers vanuit Suriname, Nederland en België afreizen naar Curaçao om de zakelijke mogelijkheden van het eiland te ontdekken en te netwerken met lokale ondernemers om eventuele samenwerkingen aan te gaan.

Op dinsdag 18 oktober vindt het evenement Speaker's in Business plaats. Tijdens dit evenement zullen Vanessa Gijsbertha (CUR) en Winston Scholsberg (NL) hun visie delen en tips geven voor internationaal ondernemerschap. Na het plenaire gedeelte volgt er een netwerksessie op basis van matchmaking. Ondernemers van de handelsmissie worden dan op basis van hun sector gekoppeld aan een lokale ondernemer voor één-op-één-gesprekken.

Dit evenement is uitermate geschikt voor ondernemers met internationale ambities die samenwerkingen willen aangaan met buitenlandse bedrijven. Aanmelden kan via deze link.

Speaker’s in Business wordt mede mogelijk gemaakt door Cinex en SMS Advocaten en vindt plaats in 27Bar & Terrace te Pietermaai van 18:45 tot 22:00.