• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Op naar de 100!

**Je bent natuurlijk erg druk en in deze tijd met al het social media geweld word je overladen met informatie. IA loopt best hard en de dagelijkse content neemt toe. Niet onlogisch dat je dan misschien enkele geweldige artikelen hebt gemist. Daarom is er speciaal voor jou nu een samenvattende blog, zodat je deze artikelen alsnog kan lezen. Help je ons op weg om deze artikelen boven de 100 views te liften?**

**Ondanks een fysieke beperking bleef zij geloven in haar succes**

Als je van inspirerende verhalen houdt, mag je dit verhaal simpelweg niet missen. De kracht die je uit dit artikel kan halen valt met geen woorden te omschrijven. Janelle Sallons verbaast vriend en vijand met haar gedrevenheid, doortastendheid en ongelooflijk sterk karakter. Binnenkort te gast bij RTL Late Night? Het [artikel](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/ondanks-een-fysieke-beperking-bleef-zij-geloven-haar-succes).

**Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken**

De titel is misschien een beetje flauw, maar de inhoud is confronterend. Bijna iedereen maakt zich hier namelijk schuldig aan. In een wereld waarin iedereen aan zichzelf denkt voor eigen belang, gaan mensen soms voorbij aan grootse kansen. Puur omdat ze denken het snelle geld wel even binnen te harken. Succes is iets van de lange termijn. Durf jij jezelf in de spiegel te kijken? Lees dan dit [artikel](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/ikke-ikke-ikke-en-de-rest-kan-stikken).

**Hoe maak ik geld?**

Wil je rijk of financieel onafhankelijk worden? Natuurlijk! Dit is een verkooppunt dat al decennialang aanslaat bij de doorsnee mens. Het grappige is dat je daadwerkelijk rijk kunt worden als je weet wat je moet doen, namelijk de taal van cijfers en geld leren. In dit [artikel](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/geld-geschapen) een onderdeel van dit proces. Wil je weten hoe je geld maakt?

**Netwerken door middel van small talk**

Een onmisbaar onderdeel voor zakelijk succes, of je nou ondernemer of carrieretijger bent. De meeste business of aanbiedingen voor een baan verlopen via het netwerk. Dat maakt dit artikel van essentieel belang. Het gaat er om wie je kent, in plaats van wat je kentā€¦ [Check](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/hoe-kan-jij-netwerken-door-middel-van-een-small-talk)!

**Hoe bouw je het winnende team?**

Je bent zo sterk als je team. Wil je meer rendement halen uit hetgeen wat je doet? Dan moet je een team om je heen bouwen. Het is bijna onmogelijk om in je eentje succesvol te worden. Waarom zelf het wiel uitvinden als er ook mensen zijn die al kennis hebben over wat je wil weten? Het [artikel](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/hoe-bouw-je-het-winnende-team-want-je-eentje-kan-je-het-niet)…