• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

PassieQ, het nieuwe trainingslabel van Internationaal Ambitieus

Tussen de handelsmissies door en buiten de Speaker’s Night-seizoenen om werd er achter de schermen druk gewerkt aan een nieuwe businessunit. Bij het bouwproces horen ook try-outs om het een en ander uit te proberen, maar dat wil je natuurlijk doen zonder dat dit schadelijk is voor het bedrijf. Nu de eerste fase van het uitproberen achter de rug is, is het tijd om duidelijk te maken wat de nieuwe businessunit inhoudt en hoe de vork in de steel steekt.

‘Hey Silvino, is Pascal nog actief bij Internationaal Ambitieus? Ik zie de laatste tijd veel activiteiten van hem voorbij komen vanuit een andere naam’. Zowel Silvino als ik kregen dergelijke vragen van mensen binnen ons netwerk. Hoog tijd dus om het een en ander te verduidelijken en uit te leggen. En vooral te benadrukken dat ik nog zet zoveel deel uit maak van het bedrijf als toen we net begonnen.

Kern
Met de handelsmissies heeft ons mooie bedrijf een gigantische vlucht genomen. Wanneer we in oktober voor de vijfde keer naar Curaçao gaan, hebben we in twee jaar tijd acht handelsmissies georganiseerd. De maand erop gaan we voor de derde keer naar Suriname, waardoor de teller op negen handelsmissies staat. De kern van Internationaal Ambitieus is zakelijke verbinding realiseren binnen de landen waar het Nederlands één van de voertalen is, en dat blijft ook zo, maar soms wil je meer…

Persoonlijke ambities
Silvino en ik hebben ons in de jaren voor de oprichting van Internationaal Ambitieus laten inspireren op grote schaal. Netwerkevents, seminars, zakelijke trainingen, boeken, artikelen en ga zo maar door. Kortom, we hebben heel veel kennis opgedaan naast het opdoen van ervaring. Die kennis en ervaring willen we graag delen en ter beschikking stellen. We weten hoeveel moeite het ons gekost heeft, dus willen we het anderen daarin makkelijker maken. Maar hoe dan?

Wapenfeiten
Ten eerste doen we dat met onze artikelen waarin we onze eigen ervaringen verwerken, maar ook door succesvolle mensen te interviewen. Met Speaker’s Night bieden we mensen ook nog eens een podium waar ze hun verhaal kunnen delen en na afloop goed kunnen netwerken. Dat loopt lekker met drie seizoenen en ook de aanhang op Facebook blijft groeien, waardoor de artikelen door steeds meer mensen worden gelezen. En toch is er die drang naar meer…

Masterclasses & Trainingen
We geven al bijna twee jaar trainingen op het gebied van presenteren voor een leerwerkproject in Almere en starten ieder seizoen van Speaker’s Night met een training voor de sprekers. Daar willen we nu meer mee doen. Silvino is reeds begonnen met de masterclasses voor Zakendoen in Curaçao en ik heb twee try-outs achter de rug met ‘Personal Power’. De masterclasses passen makkelijk in het jasje van Internationaal Ambitieus, maar voor de nieuwe trainingen kozen we een andere naam.

PassieQ
Waarom? Om toch het een en ander uit te kunnen proberen zonder dat dit schade aanbrengt aan de reputatie van Internationaal Ambitieus. Nu we bijna een halfjaar verder zijn en de nodige try-outs achter de rug hebben, zijn we er trots op om mede te delen dat we PassieQ als trainingslabel van Internationaal Ambitieus gaan inzetten. Het trainingsaanbod zal de komende tijd worden uitgebreid en daar zal onze achterban zeker een stem in gaan krijgen!

Duidelijkheid
Als het goed is, is het nu duidelijk hoe de vork in de steel steekt. Ons bedrijf Internationaal Ambitieus heeft nu drie businessunits: 1. Internationaal zakendoen 2. Speaker’s Night en 3. PassieQ. Silvino en ik hebben een verdeling van businessunits, maar we blijven beiden actief als co-founder. We worden geroemd als duo en runnen het bedrijf als broers. Dat maakt ons sterk, uniek en opvallend. Tenminste, dat is wat we steeds terugkrijgen van onze klanten en relaties!

Actie!
In juli willen we met PassieQ de training ‘Presenteren, pitchen en spreken’ geven. Meer info? Klik hier!