• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Pauline Schilder: ‘een inspirerend verhaal over dingen die je op school niet leert’

 

 

 

Ze was ongelukkig als juf voor de kinderen, maar staat nu gelukkig op het podium als ‘meester’. Pauline Schilder heeft een waar avontuur beleefd en heeft daar ook de nodige lessen van geleerd. De zoektocht des leven met vragen zoals ‘Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat heb ik de wereld te bieden?’ worden deels beantwoord aan de hand van haar eigen levenservaringen. Ben je geïnteresseerd?

Speaker's Night is een theatervoorstelling met inspiratie verpakt in een jasje van entertainment! Een lekker avondje uit waar je leuke mensen zal ontmoeten, getrakteerd wordt op persoonlijke verhalen en telkens weer verrast wordt met een spectaculaire act… 15 november is de 2e editie van het 3e seizoen. Na de succesvolle editie 'Voor de vrouwelijke ondernemer' komt Speaker's Night nu met een follow-up: WOMEN DELUXE.

Avontuur
‘Mijn avontuur is die van juf naar meester. Ik geloof dat iedereen een meester kan zijn van zijn of haar leven!’. De zoektocht waar Pauline op doelt heeft te maken met dat het om vraagstukken gaat die je op school niet leert. ‘Het avontuur brengt je tot de ontdekking waar je nou echt gelukkig van wordt. Voor mij was het een stap van mijn werk als juf voor de klas, naar meester over mijn eigen leven’. Pauline hoopt met haar verhaal anderen te inspireren om ook een volgende stap te zetten.

Women Deluxe
Deze editie van Speaker’s Night staat dus in het teken van de vrouw. Naast Pauline staan er ook andere inspirerende vrouwen op het podium. Ketty Lollia is auteur van het boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid’. Mara Michels is bekend van het programma ‘Mara’s Morning Motivation’ op Radio Stanvaste. Jolanda Oskam is er helaas niet meer bij, maar we hebben een kanon van een vervanger gevonden. Powerhouse Junya Fecunda!

Samen sterker
​Speciaal voor deze editie heeft Speaker's Night de krachten gebundeld met Jennifer Camron van BD4Women. Als 'powerlady' is zij altijd bezig met het inspireren en motiveren van vrouwen, dus over een samenwerking voor een Speaker's Night editie gericht op vrouwen hoefde zij niet lang na te denken. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, promo's, interviews, filmpjes en andere relevante zaken? Volg dan de evenementenpagina van Speaker's Night Women Deluxe op Facebook. Je vindt de pagina hier.