• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Pizza’s per vliegtuig op Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten

**Gisteren stond er op www.nu.nl een artikel over een nieuwe pizzabezorgdienst. Wij van IA vonden dit wel passen bij onze filosofie en wilden dit daarom delen op onze website.**

Inwoners en vakantiegangers op de eilanden Saba en Sint Eustatius kunnen vanaf deze maand pizza’s laten bezorgen per vliegtuig. Nadat een 1 aprilgrap met een helikopter die pizza’s bezorgden op de eilanden heel succesvol bleek, is pizzabedrijf Domino’s in Sint Maarten een samenwerking gestart met vluchtmaatschappij Winair om permanent pizza’s te kunnen bezorgen via vluchten.

**Gerelateerd**: [Saba, de Onbedorven Koningin](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/saba-de-onbedorven-koningin-unspoiled-queen)

**Hoe werkt het?**

Op Saba en Sint Eustatius kan men telefonisch een pizza bestellen in het restaurant op St. Maarten. Hier wordt de pizza bereid en vervolgens per vliegtuig bezorgd naar de kleinere eilanden. De vlucht duurt tussen de 15 en 20 minuten.

De bezorgdienst maakt gebruik van de al bestaande vluchten tussen de eilanden. Als een klant een pizza bestelt, kunnen ze een aankomsttijd van een van de vluchten uitkiezen en wordt de pizza nƩt voor vertrek gebakken. De bezorgkosten zijn ongeveer 2.50 euro.

**Gerelateerd**: [Mi stima bo, dushi Korsou](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/mi-stima-bo-dushi-korsou)

**Ophalen**

De pizza’s moeten echter wel na afloop van de vlucht zelf op het vliegveld van Saba of Sint Eustatius opgehaald worden. Volgens een woordvoerder van Domino’s komen er iedere dag enkele bestellingen binnen.

Een mooi voorbeeld van het effect van krachten bundelen. Eet smakelijk!

**Gerelateerd**: [Antilllen, bini Ć­ lagĆ” nos kombinĆ”!](http://http://www.internationaalambitieus.com/blog/post/antilllen-bini-i-laga-nos-kombina)