• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Primila Roosblad: ‘een droom om op Curaçao te ondernemen’

Internationaal Ambitieus is een consultancyplatform dat ondernemers op zakelijk gebied verbindt binnen de negen landen waar Nederlands één van de voertalen is. Van 17 tot en met 19 oktober 2016 organiseren wij in samenwerking met The Business Connection een handelsmissie naar Curaçao. Eén van de deelnemers is Primila Roosblad. Wat voor bedrijf heeft zij en wat wil zij bereiken tijdens de handelsmissie naar Curaçao?

Primila Roosblad (Mila) is 35 jaar en alleenstaande moeder van twee kinderen. Haar roots liggen in Suriname en ze is zelf geboren in Nederland. Mila is al bijna 13 jaar werkzaam in de sociale zekerheidssector van Nederland. Sinds 2009 doet ze dit op zzp-basis. In mijn werk bij sociale zaken heb ik te maken met mensen, hun problematiek en sociale vraagstukken. Hier kijk ik naar de mens en een ieder heeft zijn eigen verhaal. En oh mensen wat zijn we divers.’
 

In haar vrije tijd houdt Mila van dansen, met name kizomba. Ook houdt ze van verschillende soorten muziek zoals Cache Royale, R&B, Nederlands hiphop en nog veel meer. Muziek is nodig in haar leven, het is de voeding voor haar ziel.
 

Dushi Curaçao

Mila bezocht het Curaçao voor het eerst in 2001 en is tot op heden verliefd op het eiland. ‘De taal, mensen en het klimaat. Mi stima Curaçao (ik houd van Curaçao ) Het is mijn droom om op Curaçao een eigen bedrijf te hebben.’

‘De plannen voor een resort liggen sinds 2013 klaar en ik heb de droom Curaçao even gelaten voor wat het was om in Nederland andere dromen waar te maken. De dromen in Nederland zijn uitgekomen. Ik wil een positieve bijdrage leven aan de Antilliaanse samenleving op Curaçao. Als iets je passie is, komt het altijd weer boven. Ik zou graag in contact willen komen met de mensen van het Curaçaose Toerisme Bureau ,financiële instellingen en andere collega-ondernemers om ideeën uit te wisselen en eventueel samen te werken.

Tijdens mijn bezoek op Curaçao wil ik me graag oriënteren op wat de mogelijkheden voor ondernemers zijn.’

Video van Cinex over de investeringsmogelijkheden

 

One person with passion is better than forty people merely interested.

Wilt u graag met Primila Roosblad in contact komen of meer informatie over de handelsmissie? Door op onderstaande banner te klikken komt u met ons in contact.