• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Radjenderkoemar Sewradj: ‘in contact met de handelssector van Curaçao’

Van 28 tot 30 november 2017 organiseert Internationaal Ambitieus de derde handelsmissie naar Curaçao in samenwerking met CINEX en The Business Connection  Deze handelsmissie is een initiatief om de handel te bevorderen tussen Bonaire, België, Nederland, Suriname en Curaçao. Lees hieronder het verhaal van deelnemer en ondernemer Radjenderkoemar Sewradj.
 

Kunt u zichzelf voorstellen?
Mijn naam is Radjenderkoemar Sewradj en 38 jaar oud. Mijn interesses gaan uit naar steeds nieuwe uitdagingen op het werkgebied. Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw en mijn zoon van 5 jaar oud. 
   
Welke bedrijfsactiviteiten onderneemt u met uw onderneming?
Mijn bedrijf bestaat namelijk uit de wholesale. Distributie naar de verschillende winkelzaken. Hierbij gaat het om huishoud artikelen, gereedschappen, electrische apparaten en chemicalien.

Welke band heeft u met Curaçao of wat verwacht u op Curaçao te ontdekken?
Met Curaçao heb ik een vakantieband tot nu toe. En wat ik nu verwacht van Curaçao is: Hoe zit het handelsleven daar in elkaar? Ik wil meer weten. Hoe, wat, waar, etc.

Wat verwacht u te bereiken tijdens de handelsmissie en met wat voor soort bedrijven/instellingen/ondernemers wilt u het liefst in contact komen?
Van de handelsmissie verwacht ik duidelijkheid over het bedrijfsleven aldaar. En natuurlijk wil ik ook weten hoe samen te werken met de 9 nederlands sprekende landen. Als ik de mogelijkheden beter leert kennen, kan ik dan aan de hand daarvan weten welke richting ik op wil. Natuurlijk zou je ook in contact moeten komen met de verschillende instellingen. En zoals u weet valt er heel veel onder instellingen. 

Waar kunt u ondernemers bij helpen en heeft u eventueel een inspirende boodschap waar u mee wilt afsluiten?
Ik kan ondernemers helpen bij winnen van informatie over Suriname( handel) en met breed denken. Brain stormen! 
Mijn boodschap naar alle ondernemers, handelaren is: Wees niet bang als iets niet lukt, maar wees excited wat zeker geod kan gaan.