• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Richard Nas: mogelijkheden recruitmentkantoor op Curaçao onderzoeken

Van 26 tot 28 maart organiseert Internationaal Ambitieus de vierde handelsmissie naar Curaçao met bedrijven uit Nederland, Suriname en Bonaire. Eén van de ondernemers die zal deelnemen is Richard Nas van NasWerkt. Wat voor bedrijf heeft hij en waar is hij op zoek naar tijdens de handelsmissie?

‘Mijn naam is Richard Nas en mijn zakelijke interesses liggen in de personele dienstverlening, dit in de breedste zin van het woord. Daarnaast alles wat met ondernemen 'te maken heeft.’

   
Bedrijfsactiviteiten

‘Momenteel houden wij ons bezig met Uitzend, Payroll en Werving & Selectie.’

Verwachtingen Curaçao
‘Sinds 2009 kom ik al op Curaçao aangezien mijn vader in dat jaar op het eiland is gaan wonen. Hier heeft hij na enkele jaren een duikschool opgezet. Ook ik ben samen met een vriend van mij in 2012 gaan ondernemen op Curaçao. Dit totaal buiten de uitzendbranche. In 2014 heb ik dit volledig overgedragen aan Quinten Schutteman zodat wij ons beide individueel konden focussen op onze core business. Nu kom ik nog steeds een aantal keer per jaar op Curaçao dus ik ken het eiland al redelijk goed.’

Verwachtingen handelsmissie
‘Gezien de huidige Nederlandse arbeidsmarkt wil ik graag een recruitmentkantoor starten op Curaçao. Dit als verlengstuk op de activiteiten van NasWerkt in Nederland. Door het tijdsverschil hoop ik meer kandidaten te kunnen bereiken waardoor wij onze opdrachtgevers beter kunnen bevoorraden. Tijdens deze handelsmissie hoop ik in contact te komen met partijen/ondernemers welke mij tips kunnen geven of welke openstaan voor eventuele samenwerkingen.’

Bijdrage
‘Wij zouden ondernemers uit Curaçao of Suriname weer kunnen helpen bij het ondernemen binnen de uitzendbranche in Nederland.’