• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Rumi Knoppel: ‘samenwerken met Curaçaose coaches’

Van 24 tot en met 26 november 2019 organiseert Internationaal Ambitieus de zevende handelsmissie naar Curaçao voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, België, Suriname en Nederland. Eén van de personen die zal deelnemen is Rumi Knoppel uit Suriname. Wat is de motivatie om met Internationaal Ambitieus mee te reizen naar Curaçao?

 

''Mijn naam is Rumi Knoppel, 42 jaar oud, bijna getrouwd en vader van 3 mooie kinderen. Zelfverdediging en bepaalde extreme sporten (zoals parachutespringen) zijn één van de bezigheden waar ik heel veel belangstelling voor heb.''

''Maar waar ik de meeste passie voor heb en wat voor mij de mooiste studie is: de mens.''

Het bedrijf
Ongeveer 16 jaar geleden begon Rumi als Transformation Consultant en heeft hij een concept ontwikkelt, genaamd “Innerlijke Organisatie”. Dit is uitgebreid tot het Consultancybureau ''Image Transformation Specialists”, waarbij de focus ligt op het positief aanscherpen of transformeren van het persoonlijk- of bedrijfsimago.

''Het is de combinatie van het spirituele en het zakelijke'', geeft Rumi aan. Het imago leert men kennen door de wijze van presenteren door middel van spraak, gedrag en uiterlijk. Hiervoor is self-empowerment op het emotioneel-intellectueel vlak het uiteindelijke doel waardoor mijn klanten emotioneel- en financieel onafhankelijk door het leven kunnen gaan.

 

Cursussen voor (jonge) startende ondernemers zoals (Innerlijke) communicatie, onderhandelingstactieken en effectief argumenteren zijn daar een paar van. De aangeboden diensten variëren van het begeleiden en transformeren van het individu of bedrijf tot het projectmatig beïnvloeden van de publieke opinie door middel van presentatie en communicatie. Dit gebeurt op zowel verbale en non-verbale wijze.

Bekijk hieronder het optreden van Rumi Knoppel tijdens TEDxParamaribo!

De mooie verhalen over Curaçao
''De band met Curaçao is heel persoonlijk doordat mijn vader al voor mijn geboorte woonde en werkte op Curaçao. Ik hoorde vaak verhalen van mijn vader over Curaçao, maar zelf heb ik Curaçao pas op mijn 27ste bezocht en was meteen verkocht.''

 

''De stranden, de ontspannen sfeer en vooral de vriendelijke mensen herinnerde mij er steeds weer aan hoe het leven anders kan. Ik vier daarom ook graag mijn verjaardagen op Curaçao.''

Bereiken tijdens de handelsmissie
Rumi streeft ernaar om tijdens de handelsmissie het concept van Image Transformation Specialists van Suriname naar Curaçao uit te breiden.

 

Hij doe dat graag met een lokale trainer/coach die zich ook bezighoudt met zelfontwikkeling van personen en bedrijven en daarnaast ook interesse hebben in de Surinaamse markt. Het concept is uitermate geschikt voor jonge- en zelstandige ondernemers die zichzelf op het zakelijk vlak willen empoweren en bedrijven die hun personeel willen aanscherpen met een sterke werkethiek en samenwerkingsband.

 

Dit kan leiden tot meer omzet voor de bedrijven. Daarnaast wordt er ook gefocust op de werkmentaliteit op individueel- en bedrijfsniveau.

Jouw kracht zit in jouw gelukzaligheid
Voor een ondernemer is het belangrijk om bewust te zijn van de ongeschreven gedragscodes op het gebied van zakendoen. Van een simpele handdruk tot het kunnen behouden van een tevreden klant. Het is essentieel dat een ondernemer doordrongen is van zijn of haar eigen authenticiteit waardoor de presentatie, uitstraling en bovenal, de zakelijke omgangsnormen tot hun positief recht komen.

Door het delen van deze kennis kunnen mijn cursisten emotionele- en intellectuele kennis opdoen, maar met name potentële klanten effectief werven en behouden.

Mijn boodschap: “Jouw kracht zit in jouw gelukzaligheid.''  Doe dus wat je gelukkig maakt en je zal altijd de liefde hebben om alles aan te kunnen voor hetgeen je doet, sluit Rumi inspirerend af.

Heeft u ook interesse om zaken te doen met Curaçao en met ons mee te reizen? Klik op de banner voor meer informatie!