• (+31) 85 792 0492
  • info@interamb.com

Ruud Hamers: ‘wij hebben Suriname al enkele malen bezocht en dat voelde direct goed!’

Feature Image

Van 2 tot en met 5 november 2023 organiseert Internationaal Ambitieus de vierde handelsmissie naar Suriname voor bedrijven uit Aruba, Bonaire, België, Curaçao en Nederland. Eén van de personen die zal deelnemen is Ruud Hamers. Wat is zijn motivatie om met Internationaal Ambitieus mee te reizen naar Suriname?

Mijn naam is Ruud Hamers, 58 jaar, en sinds 2012 woon en werk ik samen met Simone van der Zee op Curaçao. Onze twee kinderen werken in Nederland.

Simone en ik zijn de eigenaren van Risk Solutions Caribbean, een zakelijke dienstverlener. Wij verrichten objectief en onafhankelijk onderzoek naar onrechtmatigheden binnen organisaties. Daarnaast ondersteunen wij organisaties bij hun wettelijk verplichte taken op het gebied van compliance. Tot slot houden wij ons bezig met wetenschappelijk onderzoek, advies en onderwijs op het terrein van criminaliteit en de bestrijding daarvan. Risk Solutions Caribbean heeft van het Nederlandse Ministerie van Justitie en Veiligheid een vergunning (POB 1882) verkregen voor het uitvoeren van onderzoekswerkzaamheden.

Suriname
Zakelijk en privé hebben wij al enkele malen Suriname bezocht en dat voelde direct goed. Internationaal Ambitieus stelt terecht: “de taal verbindt ons allemaal” en dat maakt het eerste contact net wat makkelijker.

Handelsmissie
Tijdens de handelsmissie komen wij graag in contact met personen die actief zijn in ‘HR’, ‘Legal’ en ‘Compliance’, met hen bespreken wij graag de mogelijkheden van onze dienstverlening in Suriname.

Surinaamse ondernemers helpen wij graag met het verrichten van onder andere pre- en in-employment onderzoeken en ‘know your client’ onderzoeken. Daarnaast verrichten wij ook forensisch onderzoek binnen ondernemingen naar vermeende onregelmatigheden en onrechtmatigheden. Zie onze website voor meer informatie: www.rs-caribbean.com en volg ons pagina op LinkedIn.

Meer info
Wilt u meer weten over de aankomende handelsmissie?Klik dan hier!